lördag 3 december 2011



Det har varit mycket idag.

Hyra av släp och iväg till återvinningen och hämtning av kasserade lastpallar (blir perfekt till ved ..), inhandling av morgondagens middagsmat och mycket annat .., allmän röjning (kom först av allt, en andra omgång fordras nog nu ...) och hela tiden ösregn ..., och pv har två, eller tre gånger, cyklat ner till lilla hamnen och kollat till och extraförtöjt lillbåten och alla gångerna har harry fått springa med och nu, när allt har lugnat ner sig, är han så trött, så trött, så när jag - iklädd anoraken - sitter i soffan och har huvudvärk och nästan är på väg att somna (handbolls-VM för damer i tv, pv kollar ...), lägger sig harry med huvudet mot matte.

Åååå, så varmt och gott det blir!


På min högra sida, uppe på soffan (där värmen från elementet nog känns ..) ligger pElle och sover.

Och ute på inglasade altanen kurar sigge nilsson (som idag fått maskmedicin .., vilket innebär att jag får åka och köpa mera i morgon, nu måste såväl pElle som harry få en omgång ..) och snart blir det middag.

Ute råder b e c k s v a r t mörker.

8 kommentarer:

Biggan sa...

Underbart lotteri!!!
Är så glad att jag hittat hem till din blogg...
Du skriver ganska ofta om din vita anorak!!!!! Jisses vad jag blir avundsjuk...nä inte så där elakt, men..undrar om du hittat en sån där riktigt "gammelvälas" i typ bomull, som jag minns de riktiga fjällrävarna hade i min ungdom, med röd toppluva matchande till..
Minns att min farbror hade en, med ficka på magen massor med fastsydda "skrytmärken" i tyg från någon fjällstation. Trevlig fortsatt helg. Nu ser jag fram emot ny film med lotteridragning nästa lördag.

Elisabet. sa...

Biggan: anoraken ( fast i pluralis) har jag köpt på Försvarets Överskottslager för en billig penning. Några har jag färgat (en rödrosaaktig hade jag i Ystad ...), en blå (totalt misslyckad, ser ut som batik) och nu ska jag aldrig mera ge mig på såna äventyr!
Ska försöka hitta fler vita. Många är gulaktiga, nej, dom vill jag inte ha.
Dom här har använts av jägarsoldater antar jag .., det kan vara oljefläckar och annat på dem, men jag ÄLSKAR dem och har haft dem i flera år. Kan inte tänka mig nånting annat!!

Elisabet. sa...

Ps. Biggan: jo, bomull! Ds.

Biggan sa...

Helt min stil!!!!! Heja Heja!!!!
Trodde jag var ensam....

Visst är det underbart att ha praktiska kläder i ur och skur...

Underbart Elisabet.

Biggan sa...

PS Tack för tipset...jag skall verkligen hålla utkik!!!!!

Anonym sa...

Oh va mysigt!
Inga

AnnKa sa...

Hej Elisabet!
Fick tips idag av Biggan(som skrivit här ovanför)att kolla in din blogg och det verkligen värt ett eller flera besök. Superhärlig stämning här hos dej!
Jag gillar verkligen dina lotterier :)
Här blir man glad.
Hälsningar AnnKatrin

Elisabet. sa...

Inga: ,-)

AnnKa: å, tack för rara snällord!