onsdag 28 december 2011

Nästa dragning ....

Nyårsafton kl. 11.00 piiiip.

Vem ska nu vinna?

I lilla tillbringaren finns nu: Lifeblog, Eva på Frösön, Ulrika i Kopparberg, Fourmum, Gerd i Norsjö, Christina Berglund i Lycksele, bettankax i Lund, Per-Eriks Anitha i Bureå, Inga i Vännäsby, titti i haverdal, Monica i Skellefteå, Lena från Gävle, anna of sweden i skåne, bente från norge, ingela i Malå, Agnetha i Skellefteå, Motvillig blogg i Västergötland, Lundafarmor i Skåne förstås, Cecilia N som kommer ihåg allting, Lilla B i Västmanland (tack för chilipepparn!), Ruta Ett i Göteborg (fast från Malmö, egentligen), Annas mamma - dvs -, Monica (det var av dig jag fick idén! tack) i Sthlms-trakten .., Madame Rouge, Ica-Jessica i Västerås, Tankevågor i Stockholm, Gunilla som jag inte vet var hon bor, Biggan i .... var det Gävle?, samt Gunnar i Jämtland.

Ja, jysses .., vi får hålla på till nästa advent ,-)

Men alla ska få ett pris, det lovar jag!

Gunilla sa...

Gunilla bor i Linköping.
Inget hav så långt ögat kan nå och en hel drös hus och så sjön Roxen som ligger rätt nära.
Det är så spännande varje dragning och PV sköter sig perfekt.
Tack för att jag får vara med, det är en uppmuntran bara det.

5 kommentarer:

Gunilla sa...

Gunilla bor i Linköping. Inget hav så långt ögat kan nå och en hel drös hus och så sjön Roxen som ligger rätt nära.Det är så spännande varje dragning och PV sköter sig perfekt. Tack för att jag får vara med, det är en uppmuntran bara det.

Lilla B sa...

Jag säger som Gunilla: det är uppmuntran bara att följa utlottningen. Jag behöver inte vinna något pris

Evas blogg sa...

Jag älskar dessa dragningsstunder. En höjdpunkt i livet. Och jag kan nästan garantera att min lapp kommer att ligga i botten mot slutet. Jag vinner nämligen aldrig på lotterier. Men vad gör det. Det är kul ändå.

Hjortron sa...

Vad spännande det ska bli! Vilken bra skärpa det var på förra filmen, PV såg helt utvilad och tydlig ut..... eller var det jag som inte putsat brillorna.

Elisabet. sa...

Gunilla: tack, du förstod vinken direkt ,-)

Lilla B och Eva: det är tur att ni känner så .., för jag blir så orolig att ni ska bli besvikna över priserna ...,-)

lifeblog: så uppmärksam du är! Det här var första gången jag upptäckte att man kunde ändra inställning när filmen redigerades och det blev bättre, det tycker jag också. Och så ändrade jag lite med ljuset .., stängde datorn, t.ex.