tisdag 27 december 2011

Tre inköpslistor från Västerås ...


Det är den rara kollegan Jessica som har kommit med dem.



Ja, inte kommit hit, men mejlat dem till ...


... bisse151@gmail.com!

Det tackar man ödmjukast för.

Och titta på mittenbilden ..., nu är Gustavskorven med igen!

3 kommentarer:

Elisabet. sa...

Jessica: hur många är ni som arbetar under en vanlig dag ..., ja, i butiken? Det slår mig att er butik kanske ungefär i storlek som den där jag arbetar?

Jessica sa...

Gustavskorven är poppis ;)

Mina ögon söker av alla lappar som ligger på golvet och i kundkorgarna, alltid lika spännande att läsa dom och sedan lägga dom i min skrivbordslåda ;)

Vi är en Supermarketbutik, men storleksmässigt "borde" det vara en Nära. Men vi vill ha kvar profilen trots att vi är trångbodda. Redan 1936 fanns det en butik där som sakta byggts ut.

Under en vanlig dag är vi ca 6 st som jobbar (i omgångar) + två i charken. Vi har öppet mellan 9-21 och börjar oftast 6 eller 7 på morgonen. Vi är totalt 15 anställda.

Hur många är ni i er butik?

Elisabet. sa...

Jessica: jag kan ta en vanlig dag .., då är det t.ex. två kassörskor (en förstakassa, en sköter t.ex. mejeriet och brödet och är andrakassa om det behövs och löser av vid lunch osv), där är två i charken, ibland tre, men efter tre går en hem och efter sex den andra och så blir en kvar till stängning) och så chefen och Mattias (kolonialansvarig).

Klockan 14.00 byts många ut och så kommer ett nytt gäng, i alla fall i kassan. Söndagar är charken stängd.

Vi kör bara med två kassor, men före midsommar går alla tre igång och då har vi köer som är tio meter långa nästan i varje kassa!
Enormt med sommargäster!