torsdag 24 maj 2012

Mot nya djärva mål -(punkter).

Nu på morgonen ska jag befinna mig på röntgenavdelningen i Halmstad.

Klockan 8.00 pip, är det dags.

Förra våren skrev jag en insändare i Hallandsposten, där jag tipsade det svenska orienteringslandslaget att de hädanefter kunde förlägga sina träningsläger på just Halmstad sjukhus, där dom då kunde försöka att hitta till rätt avdelning!

Det så kallade målpunktssystemet är garanterat uppfunnet av någon nitisk läkare, ja, som har räknat ut att om man låter patienterna irra omkring tillräckligt länge i sjukhusets trappor, hissar, våningsplan .., så kommer dom att vara så utslagna, att när - eller om - dom alls hittat rätt, så orkar dom ändå inte med att bekymra sig så mycket om sina sjukdomar, eller så är dom är redan avlidna när det är dags för besöket hos läkaren.

Ajöken, sa fröken.


2 kommentarer:

Rexxie sa...

Jag förstår inte riktigt problematiken!

http://www.regionhalland.se/sv/vard-halsa/hitta-din-vard/kartor-sjukhus/oversiktskarta-lanssjukhuset-i-halmstad/?hsa-id=SE2321000115-F95337

Först går man in i huvudentrén vid A, sedan svänger man lätt vänster efter kanske 10-15 meter och så följer man korridoren i ungefär 80-90 meter så är man vid J.

Sedan tar man hissen till plan 2 och så är man framme!

Elisabet. sa...

Rexxie: det gjorde inte jag heller när jag kom dit .., det var till ortopeden det var så krångligt att ta sig - då ska man ta sig mellan byggnaderna - i nån slags kulvert var det då!

Idag gick det galant!