tisdag 19 juni 2012

Efteråt ..

Efter två, tre timmars vila i vågrätt läge kommer livet åter.

Ja, egentligen kommer livet susande nästan i samma veva som fotbollsmatchen mot Frankrike ska börja och pv är på körövning inför morgondagens uppträdande i Torups församlingshem (ja, han är ju ateist, om någon kommer ihåg det .., men sjunger mest andliga sånger ...) och jag gör en delikat middag bestående av en varm korv med Västervikssenap som pricken över i och sen känns allt bättre.

Dom svenska supportrarna är  u n d e r b a r a  och jag blir så himla rörd (Johanna J från jobbet har varit på plats .. lyckliga den tösen! ) och i första halvlek får jag sms från Malin i Ystad, min före detta arbetskamrat på Fridhems Livs .., och nu får jag veta att vi får besök av henne och hennes sambo någon gång i juli och det känns bra och Daniel Nannskog i tv-studion och hans kompanjon Johanna Frändén sköter sig så fantastiskt bra - heja SVT ! - och vid niotiden kommer pv hem och då sitter jag upprätt och dricker vatten och tänker att det ska bli ljuvligt med en helt ledig dag och tänk, ben och fötter börjar vakna.

Det känns okej.

Nu är klockan halv tolv.

Här utanför är mörkret  k o m  p a k t.





6 kommentarer:

Cecilia N sa...

Och här är himlen gul i norr och gråblå i söder.

Ingela sa...

Och här är det ljust som på dagen.

Turtlan sa...

Här är det inte mörkt men ändå inte ljust.
Halvljust eller halvmörkt?

Jag är glad för det ljus som är för jag sover över helt allena på sommarstugan i skogen vid sjön. Känns bättre när det är lite ljust då... för liiite mörkrädd kan jag vara.

Eldar i spisen och fundera på ett dassbesök. Sen Gonatt med persienner nere! Känns tryggare så.

Gonatt och sov gott!

Kattis sa...

Njut av din lediga dag, och fortsätt att vila dig iform!

Tankevågor sa...

Vilka supportrar i publiken i Kiev! Helt otroligt!
Nu håller jag på England.

Elisabet. sa...

till er alla: ljusa sommarnätter är ljuvliga, men jag har vant mig vid att det är mörkt och nu tycker jag om det också - tänk, sån tur att människan är anpassningspar -!

Och här är strålande sol den här lediga dagen ..., och - håll i er - VINDSTILLA!!