måndag 16 juli 2012

Och så det bästa för sportigajenny ...

God morgon!

Jag klurar fortfarande på DBIV... Jag hade faktiskt ett par "alternativ" till detta tidigare i veckan, men tyvärr så blev jag på alldeles för dåligt humör i helgen för att komma ihåg vad det var...

Anledningen till mitt dåliga humör är jobbrelaterade.
Allt började i lördagsmorse när jag skulle städa toaletterna och nån IDIOT hade roat sig med att hälla vatten i plastpåsen där man egentligen lägger pappershanddukar. Och då där var fullt med papper och annat spännande så såg inte jag att det var fullt med vatten i påsen... Så när jag lyfte upp påsen ur korgen, ja då höll ju inte påsen och det blev vatten över hela golvet. Och trots det så var det en del vatten kvar i den där soppåsen. Det var bara att börja svabba... Eller jag hoppas att det bara var vatten... Sedan höll det på!

Igår fick jag börja med att plocka hundbajs på trappen upp mot museet/turistbyrån. Och så var den dagen förstörd... För den som vill och orkar så har jag bloggat om detta i www.sportigajenny.blogspot.com

Men det var ju inte tråkigheter jag skulle mejla om, utan mer roligheter... Hhmmm....

Tror nog ändå att veckans glädjeämne var i torsdagskväll, då jag satt i godan ro och skulle käka en microvärmd pizza, direkt från frysdisken och se på film, då dörrklockan ljuder. Jag skuttar lite lätt och ledigt upp ur soffan, och öppnar dörren. Där utanför står A (2 år 26 juli) och säger: "Grill!?" Han frågar alltså om jag ska grilla med han och hans mamma och pappa. Emellanåt så brukar jag nämligen snika till mig en liten plats på grillen när de är ute och grillar! Nu hade jag ju inte tänkt att grilla som i torsdags, så jag frågade om vi skulle grilla i helgen istället. "Ja, grilla helgen. Hej då Jenny!" fick jag då till svars, och så ville A stänga dörren fast jag satt på huk rätt i dörröppningen!

Om vi grillade i helgen? Vi slog till redan i fredags. Och innan grillen tändes så hade jag och A plockat och ätit smultron och vinbär. Vi hann sparka boll, leka i sandlådan, gunga. Rulla runt i gräset... Allt medan mamma och pappa till A plockade bort ett getingbo som fanns under mitt vardagsrumsfönster. Vi torkar nämligen ved, och har satt upp ett litet tak för att skydda veden. Där under hade getingarna byggt sig ett "litet" bo!

Inga kommentarer: