söndag 2 december 2012

Här och nu, akt 2.

Klockan är 10.35.

På ett bord ligger en nästan återuppstånden kattherre på sjutton - arton år ..., en vit, nystruken skjorta hänger på stolsryggen (konserten ikväll, ja .., och till detta bärs pv:s fars kostym från 40-talet) ..., på soffan Ektorp vilar en hund som heter harry och som har lämnat ett gosedjur på golvet ..., det brinner i kaminen och på väggen till höger om dörröppningen, spelar solstrålarna över fototavlor som värmer hjärtat.

Om drygt tre timmar åker en pensionatsvärd in till Halmstad för att sjunga in advent och hans sambo ger sig då av till affären för ett antal timmars arbetande.

Redan nu har hon bestämt sig för att ha brinnande marschaller utanför butiken.

7 kommentarer:

Jessica sa...

Skönt att pElle mår bättre!

Ha en fin 1:a advent!

Ruta Ett sa...

Heja Pelle!

Eva i Tyresö sa...

Leve Pelle!

Leve PV och hans sång och fina kläder!

Leve Elisabeth som gör alla glada i affären!

Anita sa...

Åh, så vacker portal! :)

Kramar, Anita

PS: Varför går länken till din blogg från din Profilsida till en helt annan blogg...? ("perceptiona")

Monet sa...

Åh så härlig interiörbild. Och jag önskar förstås också att pElle slipper bataljer med harry och får många goda stunder till i sitt nionde liv.

Elisabet. sa...

Till er alla: tack för rara kommentarer som värmer hjärtat sååååå mycket och Anita, jag trodde det var Anita i Bureå som undrat och bad henne ändra - hon är ju dataexpert - och fick svar att "ja, det var ju inte jag ,-)" ..., men ändrade gjorde hon! Vilken tur!

Den andra adressen gick till min förra blogg som raderades, nu har tydligen Perceptonia eller vad hon heter, samma adress - det måste ha varit därför -?

Elisabet. sa...

Ps. Anita igen: portalen .., ååå, jag tycker inte alls om den! Den är alldeles för elegant för mig ..., men jag har vant mig ,-) Ds.