söndag 15 september 2013


Den där dragningen ...

Ja, jag fattar ingenting.

Nej, jag får inte till det och kan omöjligen skicka en film från min Iphone till Youtube, trots att jag skapat ett nytt konto.

I morgon ska Hildas Patrik hjälpa mig .., så kanske det löser sig.

Så länge får ni "sjå er" ,-)


Vinsterna till den här dragningen är alltså armbanden som är skänkta av en kund i affären, Gunilla Bjurklint, plus världens minsta burk med pv:s hemgjorda björnbärsmarmelad.
(Det räcker kanske till tre mackor).


5 kommentarer:

Monet sa...

Och jag är egentligen bara glad att du inte går via youtube. För har man Iphone och Ipad som jag kan man inte se klippen. För det krävs att man laddar ner Flashplayer och försöker man göra det supportas det inte efter som Mac och Microsoft fortfarande, efter decennier, inte är kompatibla. Fråga din Patrik om det!

Elisabet. sa...

Monet: men det där förstår jag inte, för jag vet ju många som ser dragningsfilmerna (dom närmast sörjande) som ser dem i sin Iphone och jag tror att pv kan se dem på sin ipad också.
Det är det jag inte begriper.

Eva i Tyresö sa...

Vill bara intyga att den marmeladen är mums......

Monet sa...

Vissa av dina youtubeklipp kan jag se, andra gånger inte. Men ta pv:s Ipad och försök se youtubeklipp ska du se att nästan varje gång krävs Flashplayer. Som man inte kan ladda ner till Ipad!

Elisabet. sa...

Monet: men vi har inga såna problem och jag ringde till en bekant som också har Ipad och undrade - nej, inga problem alls -! Kan det vara att du har Mac och DEN inte går ihop med Flashplayer?

Hur som helst vill jag ändå ha filmen via Youtube, jag får lägga ut svaret lite senare bara till er som inte kan se filmen ,-)
Bara stillbilder blir ju konstigt, det tycker jag.