onsdag 21 maj 2014

Klockan 13.00 ....


... har jag tid hos sjukgymnasten Thorbjörn - med dansk brytning - och det visar sig att jag har tagit fel på dag. Det var igår jag skulle vara där. Åååå, så pinsamt, jag som alltid vill hålla tider!

Nåväl, medan han ägnar sig åt en äldre dam, läser jag Allers och fördjupar mig i olika recept från i vintras .., sedan tar han sig an mig och kontrollerar hur mycket jag kan pressa ner knäet och det är det svåraste av allt ..., det går helt enkelt inte, men jag SKA kunna till slut, det har jag bestämt!

Och jag får göra olika sträääääckochtäääänjövningar och visar att jag nu kan stå på ett ben (såväl vänster som höger ...), jag har bättre balans och jo, det ser bra ut, frånsett att mitt nyligen opererade knä är så varmt, mycket, mycket varmare än det högra.

I morgon har jag tid hos läkaren på vårdcentralen, hon som "är så snäll och heter Vera", så då får vi väl se vad som händer.

Efter besöket tappade jag precis alla fjädrar som fanns i min kropp och stööööp på soffan Ektorp, tillsammans med Harry.

Nu har jag tagit två strong pills (ja, strong och strong .., Panocod) och kan absolut inte köra bil (natten mot idag var "sträng", som dom säger i Halland ...) och om en liten stund blir det en promenad med harry och klockan sex är pv hemma och då blir det dragning en timme senare.

Så här (bilden) såg det ut från min utsiktsplats i soffan Ektorp.

Jag  ä l s k a r   att ligga på en säng eller soffa och lyssna till livet som pågår intill.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen dålig utsikt från soffan.
Kram på dig!
Solbritt

Elisabet. sa...

Solbritt: nej, underbart var det!

Eva i Tyresö sa...

Unna dig vila när kroppen säger ifrån!!! Kram!

Anonym sa...

Tycker det ser så härligt ut med ett öppet fönster så där som hos dej! Våra går innåt och då kan man bara öppna på en glänt pga blommor och gardiner och det blir aldrig samma sak. Och så kan man heller inte stå i fönstret och luta sig ut. Men det är förstås enklare när fönstren ska putsas! ellem