söndag 18 maj 2014

Tänk, om vi blev grannar .....

Ja, titta här.

8 kommentarer:

Ulrika sa...

Alltså... jag vet - havet och allt, men... 2,6 miljoner för 80 kvadrat????
Nätack. :-D

Ett sånt hus (om man nu tar bort havet alltså) kostar i mina hembygder så där 300 000-450 000... :-)

Turtlan sa...

Vi kanske får döpa om PV från Pensionatsvärden till Fastighetsägaren.

Fast PV låter ju mycket bättre än FÄ.

Vi letar ju hus.....

Elisabet. sa...

Ulrika: jag håller med dig till fullo! Det är inte klokt; om man nu inte har så mycket pengar över att det liksom inte spelar nån roll ...

Turtlan: ja, fast han köpte sitt hus, ett exakt likadant som det som ska säljas. och som sedan byggdes ut, för 25 år sedan kanske och till ett betydligt, betydligt lägre pris ,-)

Ingela sa...

Tänkte detsamma som tidigare kommentatorer. Det huset är alltså värt fyra gånger så mycket som mitt hus. Om jag nu får det jag begärt, det verkar trögt med husförsäljningen.

Elisabet. sa...

Ingela: det är det som är så orättvist (nu tror jag inte att dom får det begärda priset heller ...), eller i alla fall knepigt! När vi sålde huset i Malå, med underbar tomt mot vattnet, fick vi för försäljningssumman knappt nånting i Ystad! Och husen hemma är ofta VÄL så fina och underhållna som söderöver, i alla fall då i början av 90-talet.

Monet sa...

Men är det ett så oskäligt pris för ett nyrenoverat hus så nära vattnet? Ni bor ju i ett attraktivt område och det är ju läget som nästan alltid avgör. Hoppas ni får trevliga grannar!

Elisabet. sa...

Monet: allt är ju som bekant relativt .. huset är pyttelitet, frånsett då gästhuset som verkligen är fint, så det ska väl vara som stuga för ett par utan barn eller med redan utflugna såna?
Men att man som norrlänning tycker att det är hutlöst, det kan jag förstå.

Jessica sa...

Dyrt och frukstansvärt fult (badrums)kakel i det för övrigt jättefina köket tänkte jag men oj vad fin omgivning och vilka underbara grannar man skulle få, så hade jag en slant över kanske jag skulle ta med mig min skåning, ungar, katter och hundar och söka jobb på Hemköp och flytta ner ;)