tisdag 8 juli 2014

Hemma igen! 


Resan söderut startade vid tiotiden igårmorse - måndag -.
Då hade vi övernattat på Ön, inte långt från Örnsköldsvik, hos min rara kusin och hennes familj.

Därefter träff i Söråker med min väninna från Malå - Agnetha - och hennes Johnny, vilka hade semestrat i Uppsala och nu var på hemväg. Alltså gällde det att synkronisera det hela, så att vi skulle mötas ungefär samtidigt. Underbart roligt var det!

Sen diverse badstopp .., inhandling av mat .., pustande i 27-gradig värme .., letande efter campingstugor (fullt överallt, alternativt stängt) .., och det hela slutade med att vi körde via Örebro och så ner till Varberg och nu, vid fyratiden, var vi så hemma.

Om jag säger att hela havet gungar, så överdriver jag inte.
Jag är rent sjösjuk där jag sitter och skriver.

Och  t ä n k   er att komma hem till ett hem så välstädat och så fint, med rena lakan och örngott som bara väntar på att komma på plats .., ett växthus där allt har rakat i höjden .., ja, det var en sån glädje, så det går inte att tala om! Tack underbara Annika och Johan!

Nu har pv cyklat till hamnen med harry - den senare har varit makalöst duktig och legat och sovit hela tiden i baksätet - och själv ska jag duscha, krypa i säng .., och sedan ta mig an Det Bästa .., bland annat från en madame i Portugal!

Bilden visar hur det såg ut på Ön igårkväll.


4 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Fina kovaller.

Elisabet. sa...

Bert: är det dom vita blommorna? Jag undrade just vad dom hette.

Anonym sa...


Det är skönt att Ni är hemma igen



Kram Friherinnan

Elisabet. sa...

Friherrinnan: tack snälla! Hoppas att du har kryat på dig!