lördag 18 oktober 2014

Förändring ....


Tv-serien Girls förstod jag mig verkligen inte på i början.
Jag är ju rätt pryd (läs: blyg) av mig - tyvärr - och kände mig inte alls hemma bland alla frimodiga unga kvinnor.

Nu tycker jag om den.

"Så mycket bättre" som alla pratade om - den tittade jag inte ens på -.
Nu längtar jag tills ikväll, även om jag kommer att missa hälften.
Nåja, det finns väl på play.

Och så ska jag försöka hitta en bild till "Girls", men det kan jag säga .., att då kommer bara tusen halvnaknakvinnobilder upp, så jag ger upp. (Men det fixade Ann i Göteborg åt mig!)


4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Girls har gått mig helt förbi, men Så mycket bättre har jag sett alla säsonger av. Sonen fick mig tidigt att fatta att det var bra.

Jessica sa...

Så mycket bättre är så otroligt bra, har nog sett alla program alla säsonger.

Blandningen av musik, personliga tankar, underbar miljö ( tokälskar huset där dom uppträder, så fantastiskt vackert, och glasen, dekorationerna, ja, allt.)
Längtar speciellt efter att få höra Carola, jag älskar hennes musikalitet, och så Ola Salo, som känns så...ja,vettig på nåt sätt. Och han har en fantastisk röst.

Ruta Ett sa...

Jag gillar också "Girls"- et är uppfriskande på nåt sätt.
"Så mycket bättre" har jag också sett, men programmets kvalitet är mycket beroende på vilka som är med.
Jag är inte förtjust i alla årets deltagare, men det behöver inte betyda att programmet blir dåligt för det. Det beror på hur pass generösa artisterna är.

Elisabet. sa...

Bloggblad: jag glömmer ofta bort Girls, men tycker om den av den anledningen att dom är så mänskliga och ser rätt naturliga ut ..., jo, jag tycker om den.

Jessica: precis! Och så förvånad jag blev att inte Carola tog mer plats .., men som hon sjöng!!! Och den här Love som jag inte vet vem det är ... fantastiskt!

Ruta Ett: själv har jag ju missat små otroligt många program, men igår satt vi och tittade och t.om pv, som inte är någon carolafantast, tyckte att hon var bra.