onsdag 18 februari 2015

Nu vankas långrundan ....


Nelly har upptäckt att det ramlat ner Pedigree-bitar under bänken i tvättstugan och där hittar jag henne en dag .., hon liksom ååååålade sig baklänges och jag trodde för ett ögonblick att hon fastnat, jag kunde inte begripa vad hon gjorde där!

Igårmorse var hon inte särskilt intresserad av frukost .., och det kan man ju förstå, hon var väl mätt efter smygätandet.

Nu har vi fått upp matbitarna (torrfoder) och täppt igen under bänken (en plastlåda hade gått sönder i botten och därför dråsade det ner på golvet) och den lilla madamen såg väldigt förvånad ut, när hon - det första hon gjorde på morgonen - smööööög in i tvättstugan.

Va?
Vad har hänt?

Så nu blir det diet har ett par dagar ....
Och långpromenader.

På bilden har hon redan fått sin ranson, men nog skulle det var härligt med ännu en portion ..?
Hon kan gladeligen stå och stirra på harry tills han ätit färdigt och från början gick han undan - det gör han inte nu -.


Men efteråt får man slicka skålen, det är inte så dumt det heller.

3 kommentarer:

mossfolk sa...

Haha vilken smarting :) Cosmos kan göra sig ungefär hur lång och smal som helst för att komma åt maten som katterna tappar ner. Nu har vi stängt för till groventren med ett kompostgaller och planen är att sätta in en kattlucka där i dörren... Inte bara för kattmaten utan även för att hundlurken har kommit på att det står en kattlåda i badrummet innanför groventren...

I mitt huvud sa...

Så klok Harry är som lärt sig att inte avstå sin mat!!

Evas blogg sa...

Hahaha, vilken tjej!