tisdag 1 oktober 2024

Så här kan det se ut ...

Kanske har många av er läst Lundells "Vardagar" vilka är numrerade .., tror att nr 10 är den senaste, men om INTE, så kan ni få en hint om hur det kan se ut. 

Jo, jag trivs med det kortfattade och hans många funderingar om allt och inget.

Och här, hos oss ..? 

Jo, i ugnen en mjuk mix-pepparkaka ("blir gott till 11-kaffet", säger pv leende). Det var igår som jag upptäckte att datumet precis gått ut (på mixen, alltså), men det överlever vi nog. 

Den blir säkert god, särskilt med ett glas kall mjölk till. 

Har duschat, tvättat håret och städat badrummet. och oroar mig lite för hur det ska gå för demokraternas Tim Walz som ska debattera med med Trumps vapendragare -  J.D. Vance - som tydligen är en skarp (för att inte säga knivskarp) debattör. Här kan ni se när det hela tar sin början. 

Och jag tänker att ibland räcker det inte med att se ut som en snäll lärare, ha hund, ha varit fotbollstränare och vara allmänt folklig, så där som Tim Walz. Det känns som om en godmodig Golden Retriever ska möta en Pitbull. Hjälp!

6 kommentarer:

Rexxie sa...

02:55? Och går inte att se i efterskott? Tror att de får klara sig utan mig som tittare...

Gunnel sa...

Jag lyssnar ju bara på Lundell, kul att få se hur texten ser ut i boken. Både lättläst och lättlyssnat tydligen.

WalkaboutSweden sa...

Kul att du tog en bild på boksidan. Ser väldigt lättläst ut.
Minns när jag läste hans roman Jack och hur konstigt jag tyckte att han skrev, dessutom var den rätt tjock har jag för mig.
Om man har lärt sig de grammatiska reglerna så kan man också ta sig rätten att strunta i dem. Varför sätta punkt och komma liksom.?
;) En ny rad funkar ju också.

Elisabet. sa...

Rexxie: Det finns många nackdelar med att vara pensionär (ja, egentligen bara att inkomsten minskar nåt hemskt!), men fördelen är att man inte ska upp i ottan och arbeta. Om jag inte är våldsamt trött, tänker jag titta på debatten. /Elisabet

Elisabet. sa...

Gunnel: Skulle vara intressant att höra hur han låter som uppläsare, tänker jag. Problemet är att när jag lyssnar till ett program .., eller radioföljetongen när det pågick, så börjar tankarna vandra iväg och så får jag backa bandet ,-) Men Lundells böcker är ju så gräsligt tunga, så man blir vältränad i armarna om man klarar alla hans utgåvo! /E

Elisabet. sa...

WalkaboutSweden: Otroligt lättläst och jag tänker - eller har inte ens TÄNKT på - att där inte är punkt och komma ,-). Det bara flyter på. Blir luftigt. /Elisabet