tisdag 29 december 2009

Kväller ...



... och besök från Trelleborg .., nämligen Hedgrenskan.

Det är främmandet som står för middagen som blir i form av "raclettegrillat" kött, ja, om man nu säger så .., man använder i alla fall en raclettegrill och senast jag var med om något sådant, det var tillsammans med den här damen och det var nog tjugo år sedan - minst -, ja, jag har ju själv erkänt att enjängdhet är bloggmadamens kännetecken .., här varierar man sig inte i onödan.

Nåja, jättegott var det hur som helst!

Proppmätta rullade vi sedan in i tv-rummet och tittade på den oerhört romantiska filmen "Love Actually" med Hugh Grant, Colin Firth och en hel drös andra bra skådisar .., Liam Neeson, t.ex.

Betyget?

Den svårflirtade pv som gärna vill ha lite action (läs: mycket ...) .., var måttligt begistrad och gav en 5:a.

Främmandet (som kom med filmen) sade 9 och bloggmadamen 6.

Helt eniga voro vi om att lillkillen som spelar son till Liam Neeson, bara måste vara son till Sergeant Havers i kommisarie Lynley-serien!

Och nu blir det sängen!

Godnatt govänner!

6 kommentarer:

Mian sa...

Jag ä l s k a r Love actually. Första gången tyckte jag nog också att den kanske bara var en 6-7 ungefär, men när man sett den fler ggr så blir den bara bättre och bättre tycker jag.

Elisabet. sa...

Mian: ,-)
Se där ..., nu känner hon sig nog styrkt Hedgrenskan .-)

Rexxie sa...

Love Actually ingår i mitt julfirande; jag tittar alltid på den kvällen före julafton (och jag blir alltid lika rörd när Emma Thompson kommer på att mannen har en affär och går ut och lyssnar på Joni Mitchell http://www.x.se/v65a )

Rexxie sa...

Bara en 6'a från bloggmadamen för den delen? Jag är CHOCKAD!

Hos mig så skulle den nog få ungefär 11....

Elisabet. sa...

Rexxie: egentligen är jag ingen större fan av Hugh Grant .., jag tycker att han agerar precis likadant i alla roller ,)

Det kanske är därför.

En superromantisk film som jag DÄREMOT ger 11 poäng eller i varje fall 10 ., är "Du har mail", med Meg Ryan och Tom Hanks.

Men den tycker du kanske inte om ..?

Rexxie sa...

Njae, jag är inte så förtjust i Meg Ryan (av ungefär samma anledning som inte du tycker om Hugh), och Tom Hanks i en romantisk komedi??? Hmmm....