tisdag 10 augusti 2010

Igår ....


... berättade jag om hur Anna och Bernie kom och hälsade på och hur vi - ja, inte Bernie, han satt mest och tiggde kattmat - , satt här vid slagbordet och tittade på olika webbsidor och när vi kom till en av dem, blev det totalt tyst här inne .., ja, rent av andlöst tyst.

Jag hade tidigare, men det var flera år sedan, läst hos "Silverfisken", en svensk kille - Jonas Peterson -, som i alla fall då, arbetade på en reklambyrå i Australien .. men så tappade jag väl bort den helt enkelt ..., och nu var det just den sidan som Anna klickade fram och det visade sig att den lilla fisken som alltid hade så oerhört många kommentarer på varje inlägg, hade förvandlats till bröllopsfotograf med hela världen som arbetsfält.

Han hade liksom sprattlat sig ut ur akvariet och simmar nu omkring i stora havet.

Och vi satt där och tittade på just ett av bröllopen där han hade tagit bilderna och det blev verkligen andlöst tyst i rummet.

Idag när jag öppnar mailen, finns där en liten hälsning från herr fotografen där han berättar att bruden från just det bröllopet som jag länkade till, hon har en egen blogg .., nämligen den här.

Och när man har man klickat in sig där, så förstår man .., att den vackra kvinnan som "köpte en enkel biljett till andra sidan jorden" .., hon som stod brud i Svärdsjö i Dalarna, ja, hon har minsann blivit mamma.

Så kan det gå.

Och nu ska jag, som bor i ett gult hus på en kulle i landet Halland och med havet inom dofthåll, göra mig frukost.

I sängkammaren, på var sin säng, ligger två katter och sover.

Livet känns bra.

// Jonas sida finns här.

3 kommentarer:

Mian sa...

Fantastiska bilder. Vilken känsla!

Elisabet. sa...

Mian: visst är det .-)

"Hello, my name is Sven ...".

Fick hjärtat att bli varmt.

Lena sa...

Han är fantastisk den där Jonas. Hans blogg var nog en av de första jag fastnade för.