tisdag 3 augusti 2010

Överallt denna humle!



Så värst överförtjust över mina humleplanteringar, det kan jag kanske inte påstå att pv är.

Men jag tycker ju att humle är minst lika vackert som kaprifol eller klematis och har därför ordnat med ett humle-BB intill rosorna och så har jag planterat ut plantor lite här och där.

Helt ärligt hade jag glömt att dofta-gott-hörnan vid stentrappan fått humle som sällskap, men nu vet vi minsann .., ty allt det gröna har slingrat sig runt kaprifolgrenarna och nu är den gula väggen så grön och fin och jag smajlar glatt och lyckligt var gång jag passerar, men det gör inte pensionatsvärden ...

Men visst är det fint!

Och klematisen som vi klippte ner till botten i våras, alldeles för sent - trodde vi -, blommar nu överdådigt, ja, vackrare än någonsin förut! Bild kommer vad det lider.

3 kommentarer:

Monica sa...

Så skönt när nåt växer alldeles av sig självt:-) så jag gillar den också. Faktiskt så hör jag att en del haft svårt att få humlen att växa så vi har väl alldeles särdeles gröna fingrar;-)

anna of sweden sa...

Jag är så dålig på att läsa bloggar när jag är hemma i Swiden. Men nu har jag läst ifatt mig lite här hos dig. Och det är - som alltid - en njutning.

Kram!

Elisabet. sa...

Monica: ja, det där resonemanget köper jag genast .-)

Anna of Sweden: det är klart att du ska njuta och koppla av när du här hemma ,-)