måndag 7 mars 2011

Måndagsfönstret ...


... finns i Mångsbodarnas gamla byskola.

"Hit ska du komma sommartid, då har vi bygdedagar här ...", sa den rara och vänliga funktionärsdamen, som - en stund senare - lät mig spela in när hon pratade riktigt älvdalsmål.

Det här har varit en sådan omtumlande och härlig vecka!

Barn och barnbarn har suttit med I-phones och Ipads, men tänk, jag har levt helt utan internet i en hel vecka och har ännu inte fått utslag av abstinens ,-)

Jag förmodar att detta är väl ungefär som att vara på avgiftningsläger för missbrukare?

Och oändligt mycket skratt och glädje har det varit och att tävlingsinstinkt finns i generna hos Team Taurus deltagare (och lagledaren, Mrs Nilsson), därom råder inga som helst tvivel!

Vi kom hem kring midnatt .., Anders körde den största delen av sträckan från Sälen till Stensjö och sedan stöööp vi i säng! sigge nilsson kröp omgående ihop och lade sig hos Anders .., pElle kom upp på övervåningen och sov mellan pv och mig själv .., och nu har herrarna givit sig av mot stan .., Anders tillbaka till Malmö och pv ska jobba och jag är ledig fram till i morgon klockan tre.

Vilken glädje, nu hinner man landa mentalt.

Tack för alla rara kommentarer och jättetack till dig, du underbare Gunnar, som kom och hejade fram laget vid målet i Mora!


5 kommentarer:

Bert sa...

Ordningen återställd! ;-)

Evas blogg sa...

Välkommen hem!

mossfolk sa...

Nä, men se utslag av abstinens är närapå vad vi har fått ;)

Det låter som om ni har haft det urbra. Här kopplade vi upp svt play till teven och både sambon och jag spanade ivrigt efter nummer 9282. Från 16.10 till 16.25 satt vi där innan jag uppdaterade resultaten och såg att vi sett, fast missat pv.

Klart kattherrarna blev glada över att ha flocken samlad :)

Anonym sa...

Välkommen hem o tack för en utomordentlig redogörelse från Vasaloppen. Kram fr fri Grå

Elisabet. sa...

Bert, Eva, Mossfolk och Fru Grå: tack för rara ord och som ni ser har proppen verkligen lossnat idag ,-)))