tisdag 26 juni 2012

Inte senaste modellen, men ...

Världens snällaste pv - det är han -.

Nu kan äldsta dotterns man sova gott hos oss, utan att behöva uppsöka akutmottagningen för andningsbesvär på grund av katterna.

Här ska städas ur bara .., och vädras .., och harry vet inte till sig av nyfikenhet .,. ååå, vad är nu detta för ett spektakel som står på tomten ...!!

Fast först blir det kaffe ute på altanen.

Lite senare: nä, det blev kaffe runt bordet i vagnen. Kul!! Agnetha i Skellefteå .., jag tänkte på dig nästan hela tiden och era rundor till Vormforsen och andra ställen.

17 kommentarer:

UllaMona sa...

...och genast tänker pessimist Ulla Mona på mögel....jag klarar inte av mögel....ANDNÖD!

Kattis sa...

Så fint, att alla nu kan vara med!

SoF sa...

Ett för mig välkänt märke...
Sommarminnen.

Å det finns väl aldrig nåt mögel i en Kabe. ;)

Elisabet. sa...

UllaMona: ja, det kan säkert vara så, men det luktar inte mögel, däremot instängt ,-)
Men nu vädras det!

SoF: jag har aldrig i hela mitt haft en husvagn och har nog inte haft lust heller .., men kanske att man kan ändra sig och åka till Ystad och stå nånstans och bara ha det gott?
Det ska bli spännande det här.

Kattis: exakt! Det har känts så dumt mot mågen, vi HAR ju katterna och om man träffas här en gång per år, vill man inte gärna ta bort dem för den skull .., men däremot kan man ju avstå från att utöka samlingen ...

Evas blogg sa...

Man ska ha husvagn......Härligt! Och hade jag kommit ner så hade jag kunnat sova i den (beroende på sänghårdehet:)

Elisabet. sa...

Eva: jag har aldrig haft husvagn, jo, mamma hade en stående på tomten i Bjäresjö, en ännu skruttigare variant som hon bodde i när hon var hemma. Jag tror vi betalade fyra tusen för den ,-)

Nu är den här uppskurad och dammsugad, fast i omvänd ordning och det är bäddat och fint till mågen, ja, han har t.om fått en blomma där inne ,-)

Sven Teglund sa...

Det fint med husvagn. Jag har heller aldrig haft någon med skulle gärna ha en sådan där äldre, med enkel inredning. Riktig campingkänsla!

Grannfamiljen, ett ungt par med två barn har köpt en äldre vagn för 15 000 kr. De har åkt på semester med den nu, de var såå lyckliga när de for!

Elisabet. sa...

Sven: den här var femtusen billigare och den är helt okej. Inte alls flådig på minsta vis, men den går nog att göra mysig.
Jag har bäddat och gjort så fint åt mågen .., jo, men det känns bra.
Den här vagnen är från 1981 - 1982.

Cecilia N sa...

Maken har en från 60-talet tror jag minsann det var. Samma likadan teckning som på er fast med nån sorts lila kulör.
Ett halvt rum med kokvrå kallar han den.

Men det gör att han kan göra sitt jobb iaf. (Han köpte den nu i vår för den anledningen. Ingen av oss är van vid husvagn.)

Ingela sa...

Jag älskar husvagnstillvaron. Helst bara vid en sjö eller Vindelälven. Men jag vet inte riktigt hur jag ska förmå mej nu. Fast tjejerna pratar på om vart vi ska åka i sommar... Det får nog bli platser där vi inte varit i det förra livet. Hälsa på mina gamla vänner från förr och sånt. Men en vecka i Byske kommer jag nog inte undan, det är sommarens höjdpunkt för dem.

Fröken Blund sa...

å husvagn...absolut värt att prova på och ganska charmigt och lite trångt och kärleksfullt. det tror jag på :)

Leina sa...

Vilken bra idé.... Skulle jag med ha haft... En husvagn som gäststuga, för de som inte tål katter och för att jag inte har något gästrum i huset... Hälsa till de dina...

Ulrika sa...

Det står något liknande i trädgården här och Marcus pratar om att vi kanske skulle ta en sväng med den, men jag är tveksam, jag.
Det är inte använd på flera år och har bara stått och jag undrar just vilket skick den är i...
Jag är rätt...petig av mig. :)

Den ska antagligen dras fram i helgen för Marcus ligger borta på jobb och funderar på att ta med den och bo i då, så då får jag väl sno mig en titt och en sniff.

Men jag är tveksam. :)

mellansystern sa...

Har haft husvagn för länge sedan, men blev glad då den byttes ut mot stuga. Är numera ingift i en bobåt, som är samma sak som en flytande husvagn. Det bästa med båt och husvagn är att man kan besöka goda vänner utan att ligga till last med säng mm. Jag älskar båtlivet och att vaggas till söms av vågorna.

Kram från kusinen

Biggan sa...

Åh så underbart omtänksamma ni är! Nu slipper ni ängslas över andnöd...jag vet hur det är, yngsta dotter har hafr barnastma, det var en päes både för henne och familjen...att inte få UT luften - det är panik i kubik.
Gulligt av er och katerna kan vara kvar inne i huset, ni samlas på er fina altan.
Ha det så bra Elisabet och koppla av och njut med din familj. Kram från Biggan

Mian sa...

Så omtänksamt av pv och så härligt för er att ha en husvagn så ni kan fara iväg om ni får lust! Mysigt.

Elisabet. sa...

Till er alla: tack för era kommentarer! Jag har varit så trött efter jobbet och nu ikväll middag och huvudvärk efteråt, när allt var över ..., och nu ligger jag i sängen och ska upp sex i morgonbitti och jobb till halv tre igen.
Det känns bra med vagnen och mågen hade sovit gott , sa han leende ...,-)