tisdag 28 augusti 2012

Dagens fönster ...


Dagens fönster kommer från Monet och det ska ses som en hälsning till henne! 

Precis som med Guy (som seglade iväg till Thailand, kasade omkull med sin motorcykel och nu ligger opererad på sjukhus och ska ha gipsat ben i två månader ..!), så har även Monet drabbats av elände och hamnat på sjukhus, men - enligt senaste blogginlägget - fått återvända hem.

Det här får bli en krya-på-dig-hälsning, Monica! 

Och så här berättar hon om bilden: 

I det här huset, mitt i centrala Torekov, precis vid parken och med 50 meter till "Morgonbryggan" har jag och min familj tillbringat många barndomssomrar. 

Vi hyrde det här huset med en liten innangård i många år på 1950-talet då Torekov var ett litet sömnigt fiskeläge utan den Stureplansstatus det fått idag.

Till Torekovs försvar ska sägas att allt ser nästan likadant ut i de centrala delarna som när jag var barn. 

Några fler restauranger och lite chica boutiker för Östermalmsdamerna har tillkommit men i övrigt känns det som att vara 10 år igen när jag går arm i arm med min syster genom gränderna och ner till hamnen.

1 kommentar:

Monet sa...

Åh, roligt att du lade in min bild. Och tack käraste du för att du tänker på och skickar krya-på-dig-hälsningar till dina bloggvänner.

Jag är just nu inne i efterförloppet av sjukhusvistelsen, dvs mängder med undersökningar och provtagningar på sedvanligt franskt effektivt maner!