måndag 12 november 2012

Ny vecka - ny giv ...

När jag kom hem, upptäckte jag att kameran var inställd på fisheye ..., hoppsan!
Och jag är ledig fram till klockan tre i eftermiddag och detta är mitt livs bästa schema, men inte mitt livs bästa inkomst. Nåja, att må bra, att inte ha konstant värk .., det är värt nästan hur mycket som helst.
Att liksom få tillbaka sitt liv.

Kliver upp vid åttatiden efter att ha haft de mest otroliga drömmar .., tar harry med mig och går ut på promenad. Mina bästa skor ligger i bilens baksäte och bilen är i stan .., men jag tog mina Birkenstock och det gick bra det med .., nästan tio grader varmt och torra vägar, det var helt okej och kändes på gränsen till somrigt. Eller vårligt.

Kajorna skränade som vanligt i trädet en bit bort .., en hare skuttade iväg längs åkern, in mot skogen till och utan att bli upptäckt av harry och vi mötte en herre och en dam som på motionsvis svängde med armarna likt väderkvarnar i full storm.

Och nu är måndag och dags att tänka på DBIV eller DBFV .., jag tror att blir konsekvent och väljer det första alternativet.

Några har redan varit alerta och skickat in sina bidrag, ni andra - som vill vara med - är varmt välkomna med ert förra veckans bästa!

Adressen ..?

bisse151@gmail.com

Obs. från och med nu blir det ordverifiering här .., jag får så mycket spam och det är jättetrist att behöva krångla med sånt här .., men jag testar!

Inga kommentarer: