lördag 16 februari 2013

Det är fler ....


... än harry som tycker att mattes arrangemang med  en säng i vardagsrummet .., ja, det är toppen!

Nu har även sigge kommit dit!

På överkastet ligger tidningen Vasalöparen och stressar pv som först nu börjar känna sig kry.

Sladdhelvetet (under tv-bänken som vi tusen gånger har sagt ska bytas ut) har ännu inte åtgärdats ..., på bordet ligger halstabletter .., gårdagens DN .., några fjärrkontroller och min Iphone som är på laddning.

Det känns bra.

När jag steg upp öppnade jag sängkammarfönstret och stod länge och småpratade med tre små ekorrar som sprang hit och dit vid fröautomaten .., jag hörde talgoxen kvittra på ett annorlunda sätt .., jag tänkte på råbocken som jag såg stå och kalasa på nedfallna frön igårkväll ...., och jag bäddade sängen .., rättade till överkastet och kände att ååååå, äntligen börjar krafterna komma tillbaka!

Vilken  l y c k a!

9 kommentarer:

Mian sa...

Varför inte satsa på en permanent divan/dagbädd där inne?
Skönt att du är piggare.
Precis ALLA på jobbet har varit (eller är) sjuka. Jag har dock bara fått nån light-variant, utan feber eller värk i kroppen etc. och känner mig i hyfsad form efter att ha tagit det lugnt i 2 dagar. Men det är dessvärre inte fråga om några långpromenader ännu. Blir rastlös av att vara inomhus... :-(

Elisabet. sa...

Mian: det är UNDERBART! Jag har varit så dålig; svullen i ansiktet, ont i bihålorna, hostat, nyst, frusit, svettats .., kritvit i ansiktet .., och så plötsligt vaknar man och inser att man har fått sova nästan en hel natt och man känner glädje över att se småfåglarna och har ork att diska och plocka bort!
Åååå, så ljuvligt!
Och det ska bli jätteroligt att jobba på måndageftermiddag!
(Jag vet inte hur många hos oss som varit liggande .., chefen och hans fru var dåliga i nästan en hel vecka .., Peter i charken är också sjuk .., ja, det har gått för runt!)

Elisabet. sa...

Mian igen: det ryms ingen dagbädd där, eftersom pv vill ha pianot mot väggen.
Men kanske när vi går i pension att vi har det nya vardagsrummet klart och då blir det en rejäl hörnsoffa som man ska både sitta och ligga skönt i.

Leina sa...

Helt suveränt, så gjorde vi också när vi hade krockat... Jag satt och sov i soffan, Bill sov i sängen som Bosse burit ner... Alla borde ha en säng i vardagsrummet... Krya på dig...

Mian sa...

Säng i vardagsrummet is da shit :-)

Elisabet. sa...

Leina och Mian : möjligen om jag hade ett riktigt stort vardagsrum ...
Sen är det så att jag vill ha ett rejält ryggstöd och det får man ju inte med en säng.

SoF sa...

Man skulle också bara kunna dölja sladd"helvetet" genom att ställa dit ett bord utan ben och genomsyn - så vips är det klart. ;)

Elisabet. sa...

SoF: ja, det ska dit ett helt annat bord/bänk ..., det här är rangligt och fungerar dåligt ,-)

Turtlan sa...

En Ektorp schäslong kanske? Ryggstöd, liggvänlig och matchar soffan.