tisdag 2 februari 2010

Tisdagsfönstret ...



Frånsett ellis, så är nog Rexxie en av dem som varit med på den här sidan allra längst.

Ja, fast då var det den första bloggen som gällde, den som påbörjades i september 2005.

Och från "Darling Rexxie" (som jag faktiskt har träffat i Stockholm under några timmar, en sådan sympatisk man ..) kommer dagens fönster, passande nog med pelargonior som prydnad, ja, det hade kunnat vara mitt ystadsfönster.

Jag undrar jag om han själv har broderat tavlan?

Och nu ska jag berätta nånting som jag tycker är så himla roligt.

Då, i början när man bloggade, fick man ju inga kommentarer, ja, möjligen från dom närmast sörjande, dvs, trogna vännen Leina och någon annan stackare som man väl mer eller mindre tvingade att höra av sig.

Till slut tänkte jag .., näää, man får allt vara lite innovativ, så jag skrev själv en kommentar som lät ungefär så här: "Men ååå, det här var då verkligen en trevlig blogg!" och så klickade jag iväg den.

Döm om min fasa och skräck när jag såg texten: "Elisabet säger: ....." och så berömmet till mig själv!

Och det var knappt jag visste hur man skulle bära sig åt för att få bort eländet!!

Jo, jo.

Man ska akta sig för att vara lögnaktig!

5 kommentarer:

Lisette sa...

Haha! Den var bra! Men jag TYCKER verkligen att din blogg är jättetrevlig Elisabeth=sant!

Love, literature and gardening sa...

Gjorde du verkligen det? Vad skojig du är! Ett bättre tips är att gå in och berömma andras bloggar för då kan de inte låta bli att gå in på ens egen....hrm...

Jag är verkligen inte vän av broderade tavlor men oj så förtjust jag blev i den med pelargonerna!! Som en bild av svensk sommar. Och den lääääängtar vi ju efter nu!

Rexxie sa...

Näpp, mamma är med i Svenska Kyrkans utlandsverksamhet (syförening), så hon broderar en massa till dem och så säljer de broderierna till mig (dyrt). Så kan det vara...

Jag skulle dock ha kunnat brodera den, hade 5'a i syslöjd på tiden när det begav sig!

Evas blogg sa...

Hahaha, du är rolig du!

Elisabet. sa...

Lisette: ,-) Tack, men jag var inte ute med håven nu .-)

Love, literature ..: ja, det gjorde jag. Och jag kan gapskratta åt det ännu och berömma en blogg kan jag göra, men bara för att jag i så fall tycker om den.
Jag skulle bli ledsen om alla bloggvännerna slutade att läsa, men annars bryr jag mig inte. Räknaren tog jag bort, den gav mig bara stress .., jag fick tänka efter VARFÖR jag skrev ..?

Rexxie: är det din mamma som har gjort den här? Så roligt i så fall! Jag hade a i textilslöjd en gång i världen (1970) och för mig är det fortfarande en stor gåta hur det gick till .-)

Eva: ,-))