måndag 25 oktober 2010

Hotellrum bokat ...


Om nästan exakt 1 månad, är det dags för London.

Dr Böhlander, hennes väninna, väninnans mamma och så jag själv.

Och här ska vi tydligen bo!

(Ja, jag är bjuden och bara tackar och tar emot ..)

11 kommentarer:

Ulrika sa...

Det ser fint ut med bra läge. Vad som är jättebra att ha i London eftersom det är en sån stor stad med så många gator är en karta. Jag gillar en som heter 'London A-Z'. Den finns i olika format och kan inhandlas på kiosker eller tidningsaffärer (Newsagents) och även på den stora kedjan WH Smith. Själv har jag, efter 17år här, alltid karta med mig i London. Då kan man ta sig en liten avstickare och inte bekymra sig om att komma vilse. Och det är ju så man ibland upptäcker små pärlor, genom att aldrig promenera samma väg. Hoppas ni får roligt.

Elisabet. sa...

Ulrika: och jag väntar och väntar på ett fönster ,-))

Eller tre?

Tack för tipset om kartan!

Anonym sa...

Vad roligt. London är bara så härlig som turiststad. Jag o de mina var där i april och - vi bodde på samma hotell som du ska bo på! Det ligger nära T-bana o bussar. Vi köpte buss/tunnelbane kort och åkte massor, billig sightseeing med kollektiv dubbeldäckare.
Kram från fru Grå

Elisabet. sa...

Fru Grå: men så fantastiskt! Vilken tillfällighet! Några tips?
Åt ni frukost på hotellet, eller ..?

Anonym sa...

Vi åt inte frukost på hotellet, tyckte inte det var värt pengarna. Men bara en liten bit från hotellet på en hörna ligger ett trevligt ställe, om jag minns rätt heter det Muffinman eller så?
Lycka till.
Fru Grå

Carita sa...

Man äter oftast minst lika bra frukost ute och framförallt billigare. Uppe på Kensington High Street ca 100 m till höger på gatan finns både en Giraffe och en Côte där man kan äta frukost och går man till vänster på Kensington High Street finns det ett ställe som heter Balans. Jag gillar frukostarna på Giraffe: http://www.giraffe.net/menu/breakfast

Elisabet. sa...

Fru Grå och Carita: ni är ju bara för UNDERBARA!

Anonym sa...

Härligt! London går inte att tröttna på.
Sist jag var där så promenerade jag igenom hela Hyde park. Började uppe i nordvästra hörnet och avslutade i hörnet i sydöst ut mot buckingham palace ungefär. En härlig tur!

Sen kan man ju bara ta t-banan lite på måfå och se var man hamnar. Finns mycket spännande bara lite utanför "turistlondon".

Å vad jag är reseabstinent....,

Go tur!

Turtlan

Elisabet. sa...

Turtlan: och halva nöjet är ju att l ä n g t a ,-)

Anonym sa...

Carita, du vet ju hur det går med dina tips..;-)
Men där ska vi ABSOLUT äta frulle, blev hungrig bara av att läsa menyn!
Kram Maria

Ulrika sa...

Haha fönster kommer, jag lovar. Ska maila dig. Är så trött just nu, vi har fått valp och hon vill inte sova på nätterna...Å så måste man ut och kissa henne mitt i natten också. Men annars är det hemskt roligt med en liten hundvalp. Vilka bra tips du fick om London via dina läsare. Det verkar vara ett populärt hotell för svenskar. Giraffe är ett trevligt ställe, vid lunch kan det dock krylla av barnfamiljer och bli väldigt högljutt. Har precis varit på en av deras restauranger med 9 st 9-åringar.Det var livat! :)