måndag 25 oktober 2010

På torsdag ...

November 2009. Sänggrannen väntar på utskrivning.




... bär det av till Hässleholm, då ska jag nämligen på återbesök till ortopedkliniken.

Ingår man (och det gör man) i ett forskningsprojekt angående knäledsplastik, får man dels fylla i ett oändligt antal frågeformulär, men där stundar även röntgen av det opererade knäet, samt besök hos sjukgymnast.

Ganska intressant är det!

Då .., ska jag även ta upp detta att mitt knä på något underligt vis låser sig, helt plötsligt bara, och den smärtan som då uppstår .., den slår allt jag har varit med om tidigare!

Det är en smärta som är så djävulskt intensiv och man gallskriker i högan sky (pv trodde att en mus hade kommit in i vardagsrummet ...) - av såväl rädsla som av smärtan - som, underligt (och tacksamt) nog inte varar mer än kanske tio, femton sekunder!

Som förstenad blir man .., och tanken susar genom mitt huvud .., tänk, om detta händer när man sitter i en biografsalong .., eller när man kör bil!

Förmodligen är det någon nerv som kommer i kläm?

Nåja.

På tillbakavägen tänker jag dock glömma allt vad knän heter, då ska jag vara kulturell värre.

Då ska jag titta in här.

Nämligen.


(Där sökte jag, för kanske två månader sedan, ett arbete som receptionist. Ja, det var förstås lönlöst, långt att pendla, 1.5 timme enkel väg skulle det ta härifrån, men ååå, så roligt det hade varit! Häromdagen kom ett mail med tack-för-visat-intresse - vilket ytterst få arbetsgivare bryr sig om att skicka - men tjänsten var nu tillsatt av annan sökande. Åttahundrasextio personer hade sökt jobbet. Å andra sidan var det nog lika många sökande när Ica Supermarket öppnade i Ystad, så det stora antalet behöver inte betyda att allt är kört. )

Inga kommentarer: