onsdag 27 juli 2011

Tidig morgon ...



Och jag tror att jag svimmar .., ty plötsligt ser jag blå himmel och en morgonpigg sol!

Nu väntar arbete till klockan tre och sen är jag ledig till två på fredag, ack, hur härligt är inte det!

Steg upp kvart i sex .., öppnade dörren till en morgontrött Harry som kissade på två röda och sedan sprang upp och lade sig hos husse igen.

Vilket härligt liv det är, detta att ha återigen ha blivit "matte"!

Seså, nu mot moppen framåt marsch!

3 kommentarer:

Bloggblad sa...

Men har ni haft så dåligt väder söderut? Alla därifrån gnäller över brist på sol. Här har det visserligen inte varit värmebölja, det dyker ideligen upp moln, men jag har haft jättefina dagar. I dag var Per ute själv med båten, jag kan inte bara lämna disk och tvätt och allt och ge mig iväg, men därute fanns inte ett moln.

I morgon ska kompisen och jag åka på sån där kul studiofotografering igen - den här gången i Västerås. Ska jag lämna ditt nummer? (Vi får ju lite rabatt om vi lämnar en bunt nummer) Det finns i både Malmö och Göteborg och är en himla rolig grej.

Anonym sa...

Här i Västerbotens kustland är det också bara sol och varmt. men det skulle behöva ett par nätters stilla regn, för det är väldigt torrt. ellem

Elisabet. sa...

Bloggblad: fy skäms på mig som inte svarar snabbare, men vi har haft främmande och det blev dåligt med svar igår eller bloggande öht.
Studiofotografering?
Nej, oh aldrig .. jag vill aldrig vara med på bild!!! Men tack ändå.

Och jo, vi har haft väldigt mycket regnande, men ser ju på vädernyheterna hur fint det är norröver och på östkusten.
Men jag klagar inte nämvärt. Det är okej ändå .., varmt och skönt.
Och många bad har det blivit.

Ellem: ja, ni har mycket varmare och soligare än här på västra sidan, men så kommer ju alla lågtryck seglande från väster också ,-(