lördag 11 februari 2012

Facit ...

Rent obegripligt är det ju att man kan bli så trött av sju timmar på jobbet!
Men så är det.

Och sprängvärk i fötter och ben och ett knä.

Kommer hem till pv som fixar middag - det doftar himmelskt från ugnen - och nu blir det Melodifestival och ost och vin (jag skulle nog kunna leva på ost, särkild Bavaria Blue, Cambozola eller Saint Agur) och vinet är också gott (Santa Ines Reserva) och nu är jag ledig såväl söndag som måndag och det känns som b ä s t!

6 kommentarer:

Mian sa...

Är det väderomslag som ställer till det fortfarande i dina leder?
Hoppas att du får en vilsam ledighet.
Vi ska ta en långpromenad idag, solen skiner för fullt och jag måste samla energi så att jag orkar arbeta hela veckan. Nu vill jag ha värme snart, tycker inte om att behöva bylsa på mig massor av tjocka kläder...

Elisabet. sa...

Mian: ja, jag förmodar att det är nåt sånt .., jag förstår inte vad det annars kan vara?
Det kommer ju som p i s t o l s k o t t!

Idag är det bättre.
Blidväder, på gränsen till plusgrader ..., grått och inte särskilt inbjudande.
Mycket tv nu ,-)

Mian sa...

Det låter mysko med värken, kanske är det menisken som kommer i kläm om knäet låser sig. För det är ditt o-opererade knä som krånglar antar jag.
Här tittas det inte så mycket på vare sig TV eller DVD. I DVD-spelaren hittade jag igår en DVD som jag lånade i feb 2011 och missat att ta ur spelaren...

Elisabet. sa...

Mian: ja, ja ska ta kontakt med ortopeden i Hässleholm ..., men vill inte riskera att få en operation på halsen inom närmaste året, så jag får vänta lite. Sen jag fick ny knäled, var det som om nånting kom helt i olag i systemet.

Mian sa...

Jag förstår precis hur du känner, upplevde nåt liknande efter att jag opererade ryggen. Stora ingrepp i kroppen som gör att det blir obalans i hela kroppen.

Elisabet. sa...

Mian: ja, precis så!
Det är så svårt att förklara ..,. förut hade jag ont i ett knä och så var det inte mer med det.
Nu kan det liksom explodera fram värk i hela benet, i foten, i tårna .., och jag blir nästan utslagen.
Ibland på jobbet vaggar jag fram ..., sen blir det ju så att man försöker rätta till det onda och står då på ett annat sätt .., jag vrider t.ex. ut knäna, vilar på höfterna .., ja, allt blir ju tokigt till slut.
Nåja.
Det hade kunnat vara värre och idag känns det helt okej ,-)