onsdag 7 november 2012

DBIV för Eva på Frösön ....

Hej Elisabet!

Det har varit tunga dagar sedan i torsdags då en av mina morbröder dog och mamma hamnade på sjukhus. Hon har fått en blödning i den hårda hinnan runt hjärnan (efter ett fall) och nu måste hon till Umeå för operation. Mycket tid går åt till att stötta och peppa och jag blir ganska trött mellan varven.


I lördags var jag i alla fall med på Allhelgonamarknaden på Rödön och det var verkligen en positiv dag.
Kära återseenden och nya möten. Och som jag sålde! Allt knäckebröd och alla kort tog slut redan en timme innan stängningsdags. Så roligt! Ett extra inslag i kassan och en slags bekräftelse på att människor vill ha det jag gör.

Den ständige glädjekällan är ju Otis, som blir sex månader på söndag. När jag är trött och slut då kommer han och gosar och viftar på svansen. Så mycket kärlek!

Ungefär så är det.

Kram Eva

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tur jag hade som fick ett kort som du hade målat på min födelsedag som jag firade i Undersåker hos min dotter. Hon hade beställt av din man, dom har samma arbetsgivare har jag förstått.
Kram Lena i Gävle

Evas blogg sa...

Lena i Gävle: Vad kul att du skriver här och att du gillade kortet!

Anonym sa...

Jag undrar så vad för ras Otis är.
Han (hon?) är ju jättesöt.
Anne i Mantorp

Evas blogg sa...

Han är en jaktspringerspaniel, det finns inte så många sådana i Sverige, de flesta springrarna är utställningsvarianten. Hans mamma kommer från Skottland.

Cecilia N sa...

Han är jättesöt och hade det inte varit för den fläckiga nosen hade jag på dina bilder tagit honom för münsterländer. (Vilket är "vår" ras.)

Kul med marknaden, hoppas din mor får bra hjälp och kryar på sig.
Och samtidigt får jag ju beklaga frånfället.