måndag 31 december 2012

DBFV för Cecilia N i Härnösand ...

Alltså julafton till igår söndag ...
 
hm.
Ja det var inte halkan som kom igår i alla fall!
Men det kanske var årets julspel där körerna textade så väl när de sjöng att man hörde texten!
Eller så var det julklappsutdelningen med hunden som med ålderns rätt vet hur det går till såna här gånger: man stirrar på husse (som i år kom med säcken med konstiga kläder på sig) tills han säger "God Jul Assar" och så får man ett paket och då tar man det och så smiter man in under soffbordet med det för att undersöka hur man får ut godiset och när man är klar och godiset slut då gör man om proceduren.
 
Det kan ha varit julklappsutdelningen till tvåbeningarna också. Jag tror alla fick minst en klapp som de var riktigt nöjda med.
 
Det finns en viss möjlighet att det var sparkturen med hunden till affären också. Han i dragsele och han drog så glatt och nöjt. Han log med svansen hela tiden.
 
Det kan också ha varit de två fantastiska dagarna, torsdag och fredag när vi äntligen fick se blå himmel och sol här, ingen minns riktigt när det hände senast före det.
 
Jag hade gärna nominerat clear round-hoppningen på lördagen, men då ryttaren gjorde en miss fick inte hästen någon rosett när jag satt på ryggen. Och den där missen sitter i vägen för nomineringen, den grämer mig för med lite medvetenhet och uppfräschning av kunskaperna så hade den inte blivit. Men jag har slarvat med ridlektionerna i höst; det har blivit lite hattigt och inte alls så regelbundet som det borde (av olika anledningar).
 
Det kan också vara det som hände igår: dottern med sambon bjöd in sig på mah jong-spel och fick i sig lite middag också.
 
Ja jisses, vad ska jag välja? Undrar om jag inte väljer solen i torsdags ändå. Det var det bästa!
 

Inga kommentarer: