måndag 31 december 2012

Fest och glam .., eller soffmys.


Om man bloggar på självaste nyårsafton, torde väl alla tro att man inte har nåt liv ..., det är säkert många som avhåller sig - just därför -, men här bloggar vi vidare!

Arbete i bara fyra timmar och ovanligt många kunder .., full fart i alla fall fram till sista timmen.
Då blev det som vanligt .., då var det cigaretter, stora Magnumflaskor, marschaller, ja, det där sista som man kanske hade glömt.

Rara kunder önskade Gott Nytt År, en äldre man kom och gav en varm kram ..., och i omklädningsrummet hängde min svarta klänning, den jag nu har på mig.
Det är den som är på bilden.

Jaså, det trodde ni inte?

Nej, just det .., det var Helena som hade förberett sig inför kvällen som skulle tillbringas i Krokhult tillsammans med goda vänner och två olika klänningar hade hon och så fick pojkvännen (som kom just innan stängning) välja.

"Vilken tycker du att jag ska ta ...? Den här som är mer söt, eller den här .., den är lite mer .., ja, sexig ..?" sa hon och höll fram båda klänningarna.

Gissat två gånger vilken pojkvännen valde.

Just det.

Och nu är jag hemma - ute ösregnar det -, i ugnen står en potatisgratäng och pv har dukat fint här i datorrummet .., ljus brinner .., vinkaraffen är halvfylld (jag ska ju arbeta i morgon) och snart ska köttet stekas.

Pv, som är långt mer romantisk än undertecknad, kom på att det snart är fem år sedan vi träffades på riktigt och det skålade han för. 

Oj, så det blåser här utanför och vi tänker väl ägna kvällen åt någon dvd-film.
Mamma Mia kanske - i repris -?

Ha det så gott alla vänner!



14 kommentarer:

annannan sa...

"Om man bloggar på självaste nyårsafton, torde väl alla tro att man inte har nåt liv ..., det är säkert många som avhåller sig - just därför -, men här bloggar vi vidare!"
Man kan också säga som Lars Lerin igår, att mina bästa vänner är de jag inte behöver umgås med. Och blogga vidare med dem!

Gott slut!

Ulrika sa...

Låter helt perfekt tycker jag!
Och det är nästan precis likadant här. :-)
Marcus har spenderat hela dagen i garaget och jag har mest suttit/legat på soffan och tagit det lugnt. Vi har ätit potatisgratäng och oxfilé och nu väntar film (och stickning för min del). Kanske lite ost senare.

Festkläderna? Nä, dom skippar vi. Här är det bekväma slapparkläder som gäller. :-)

Kram kram till er båda. Grattis och gott nytt år! :-)

SoF sa...

♥ ♥ ♥

Ruta Ett sa...

Här har vi ätit fläskfilé och potatisgratäng, ostkaka med hallonsås och nu festar vi om med chokladpraliner och bubbel, medan högen av pappersnäsdukarna växer.
Fyrverkeriernas har kommit igång här i parken men varken jullovshunden eller huskatten bryr sig.
Men välter man ner en gaffel - då hoppar han högt!
Vi hörs nästa år!

OneLessKidney sa...

God fortsättning på tjugohundratretton!!!

gunnar i vaplan sa...

Tvåtusentretton heter de ju ;-)
Javisstja - God Fortsättning.

Tankevågor sa...

Ha ha...och om man läser en viss blogg på själva nyårsdagen innan men ens ätit frukost kanske alla tror att man inte har nåt liv... :-)

God morgon till det nya året! Här firades det lugnt och med god mat hela kvällen. Ingen TV bara spel av olika slag. Sen ett hejdundrande fyrverkeri och jag förundrades över hur mycket det var i år igen. Trodde man skulle ha börjat tänka om angående fyrverkerier över huvud taget.

Den lilla svarta var faktiskt på här......men jag vet att du skulle älskat den. (Mjuk och jätteskön trikåklänning med plats att äta mat i. )
Alltså egentligen en for av mjukisbyxor fast klänning. ;-)

Elisabet. sa...

Till er alla: jag somnade i soffan till accompanjemang av underbara Tony Benett .., ja, först en film om Marilyn Monroe (kände igen det mesta från boken Blonde) och sen mot sängen!

Det är skönt att inte känna några krav för hur en nyårsafton ska firas ... och nu lyssnar jag till den här radioresan med PJ och morgontröga norrbottningar (jominsann ...) som bekräftar bilden av norrlänningar ,-)

Och denne programledare, han verkar tro att den ultimata lyckan här i världen, det är att få prata i radio ,-)

Njut av ledigheten och nyårskonsert från Wien, om det nu sänds idag!

Evas blogg sa...

Här firades också en lugn nyårsafton med barnen och gamla mor. God mat och faktiskt hade jag satt på mig en 15 år gammal klänning. Vid tolvslaget tittade ut mot sjön där himlen lystes upp av fyrverkerier. Vi var lite oroliga över hur Otis skulle t sitt första möte med smällare och raketer men han brydde sig inte nämnvärt. God fortsättning på det nya året Elisabet!

Turtlan sa...

Här firades det med nyårsfars på em men härliga skratt!!!
Sen en god middag, avancerat må jag säga. Gott gott men kanske så inte M:s barn så.... De är inte så förtjusta i sånt tror jag.....

Sen ett julklappsspel där träningarna INTE gick min väg.
Bubbel och en massa raketer ute. Bra att grannar mfl till M,s bror med familj hade rikligt med sånt. Vi "sniktittade" ;-)) Nej då.... det är väl helt ok.

Sen stöp vi omkull på hotellrummen. Lite lyx gå upp äta en god hotellfrukost idag.
Kvar till imorgon här i staden 25 mil bort :-)

Gott Nytt 2013.

Turtlan sa...

Oj här blev det lite stavfel... och saknade ord men ni fattar väl.

mossfolk sa...

Vi firade också lugnt, dock inte hemma. Sällskapsspel både före och efter midnatt, och så lite Malmsjö och skålande vid tolvslaget. Alldeles lagom!

Bloggblad sa...

Va? Har det redan gått fem år???

Jag tänkte så om facebook, att nu blir det väl tyst för att det ska verka som om alla är på fest och fullt upptagna, men det var rätt mycket fart där.

Vi går sällan på kalas numera, kanske för att vi så sällan bjuder hem folk, men jag uppskattar verkligen att få flumma hemma utan stajla upp mig. Jag är på så mycket evenemang under terminerna, det räcker.
Tänk... jag har inga sexiga kläder att välja på. Här står valet mellan mer eller mindre tantigt...

Elisabet. sa...

-Eva, Turtlan, mossfolk och Bloggblad: vi tycks vara en samling tråkmånsar allesammans ,-))

Men det tycker jag inte egentligen.

Jag tycker att det är härligt att man får göra precis som det känns bra för en själv, -)

Tankevågor: ljuvligt med en mjuk och go klänning!