tisdag 22 januari 2013

Och i träskålen ligger följande och skvalpar ....

Ett av priserna.
Det är Biggan i Hudiksvall som den här veckan står för fiolerna. Tack snälla!


Jo, där finns Eva på Frösön .., som berättar om vackra vintermorgnar och om middagen för att fira sonen och hans flickväns socionomexamen.

Mossfolk hade tagit med sig make och hund och åkt ut för att se på soluppgången .., med sig hade dom varm choklad och mackor och det var sexton minusgrader och ändå så härligt!

I Skellefteå hade ellem haft fullt upp på lördagen; det var kvinnofrukost med fina samtal .., gudstjänst på teckenspråk och pigga pensionärer som serverade körsångarna mat.

Eva i Tyresö hade besökte Waldemarsudde och tittat på utställningen med konst av Helene Schjerfbeck  och detta gjorde starkt intryck på henne.

annannan i Portugal, hon hade besökt hårfrisörskan och var nästan salig över detta ljuvliga att bara få slappna av och bli ompysslad!

Ulrika i Västmanland hade nu fått sin randiga tröja nästan klar och var så glad över den! Lycklig var - och är - hon också över att orken sakta men säkert återvänder, nu kan hon gå på betydligt längre hundrastarpromenader!

Och Gunnar i Jämtland, han har nu fått hem sonen Joakim från volontärresan bland elefanter och lejon (glad var även katten Vira över att återse Jocke) och så blev det en fin begravning av Gunnars mamma Anna, denna starka personlighet. Även Margareta Winberg (s) hade skrivit så fint om Anna.
(Här kan ni läsa om Jockes möte med elefanterna .., å, man blir alldeles varm i hjärtat!)

Anne i Mantorp hade fått besök av goda vänner - som hon dittills aldrig träffat - ja, från landet Halland .., och i en för övrigt rätt enjängd vintertillvaro i landet Östergötland, så piggade detta upp.
Uppiggade blev även gästerna från halland.

Turtlan i Karlstad, hon har nu klarat förarprovet (liite nervöst var det allt!) för fritidsbåtar och kan härmed titulera sig "andreskeppare" och mycket stolt är nu kaptenen på båten, hennes M.

Sist, men inte minst, - ja, honom hade jag ju glömt !! - kommer pv sladdande in på banan.
Hans bästa var dom nästan tre milen i skidspåret vid Runby skola, allt uti landet Uppland.
(Ja, det är viktigt vilket landskap man befinner sig i ,-)
Dagen därpå hade han rejält ont i innanlåren, kan jag meddela.

3 kommentarer:

Monet sa...

Och just den hör veckan hoppar jag över det roliga lotteriet. Dels för att boken redan ligger på mitt nattygsbord eftersom den ingår i vår bokcirkel, dels för att jag inte vill belasta lotteriflreståndaren med portokostnader på ett tag. Det här är jju mitt turlotteri alla kategorier!

Men lycka till alla andra!

Anonym sa...

Undrar om det inte fattas ngn i skålen... Vem kan det vara???
Hrrrm, kunde gett mig sjutton på att ngn fattas men minnet är ju som det är....
Vem f-n kan det vara? Som inte får skvalpa bland de andra.
Ja ja, jag kommer nog på det.
Undrande

Elisabet. sa...

Monet: välkommen tillbaka! Ni har ju bidragit med så mycket porto, så det är lugnt ,-)

"Undrande": ja, ja .., du är med nu!