söndag 5 november 2017

Det bästa .., så här blev det.


Helt ärligt ska jag säga att när några av er kom med förslaget att börja om med det här .., ja, att berätta om det som gjorde oss glada (nöjda, varma i hjärtat .., välj själv), då tänkte jag att det varar nog inte länge och jag fasade för att liksom mer eller mindre tvinga er att vara med ,-)
Jo, precis så.

Men ni är ju makalösa!
En snabb repetition.

Stora bilden visar det nya boendet i Lönsås för Anna-Lena How och hennes man John, ni vet, Anna-Lena i Tumba. (annalenahow på instagram).




Den som alltid drömt om att få lyssna till - och veta mera - om klockorna i Lönsås kyrka, kan titta på den här lilla filmen.

Sen nerifrån till vänster: det är Kerstin i Dalarna (lifelivingitnow) som återigen hamnat på Falu lasarett, för vilken gång i ordningen vet jag inte! Kerstin som knappt har nånting kvar i sin mage och som ofta berättar på sitt ig-konto om hur det är leva på det viset.

Sen är det en bild härifrån, det är eken här utanför.



I Göteborg har den STORARTADE madamen varit på diabeteskontroll och träffat en sköterska som inte var som syster Rached i filmen Gökboet. Alla värden var kanonbra och det tackar Ann sitt LCHF-leverne för. På bilden (collaget) bjuder hon på langos - lchf-modell -.

Pitepalt, det hade Babsan i Uppsala hittat på Ica, vilket genererade en hel del glädje!

Och så kommer ännu en bild från Kerstin och Falu lasarett; bara för att den är så läcker.

Läcker är också kannan som walkaboutsweden - Barbro i Brämhult - fångat på bild. En stunds samvaro hos hennes svärmor, efter besöket på kyrkogården .., jo, det kändes bra.



Tredje bilden uppifrån till höger, det är Kattis bidrag. 
Tillsammans med yngste sonen (han, säkerhetsministern) hade dom tittat på Sagan om ringen, vilket gav upphov till en hel massa prat och tillsammansnärvaro.

Eva på Frösön .., hon hade fångat solnedgången och alla tända ljus och jag tänker ofta att hon kunde bli vykortsmakare.

Och så längst uppe till höger, den 2 meter långe sonen till Turtlans väninna, han som hjälpte till att baxa in den nya soffan i det värmländska huset.

Ingen bild hade Cecilia N i Härnösand skickat med, men hon var så himla glad över att hon - äntligen - har tagit upp det här med ridningen igen!

Tack alla rara bloggvänner för att ni delade med er!

Inga kommentarer: