torsdag 9 november 2017

Det händer ....


... att jag ibland tänker att jag håller på att bli rubbad.
Jo, på fullaste allvar.

Det är som om detta att jag satt ett datum för min tid i affären har gjort att alla känslor ligger utanpå kroppen - ungefär som Prins Daniel som hade dem "all over the place"- .
Har jag tidigare tyckt att det har varit så där vanligt trivsamt på affären, så tycker jag nog att det är så underbart ljuvligt att få tillbringa sista månaderna där!

Och känslorna skenar iväg nåt så hemskt!
Alldeles rörd blir jag av vänliga kunder eller rara arbetskamrater; det är som om alla spärrar har lossnat. Och jag vill hinna med så mycket som möjligt!

Efteråt, när jag kommer hem, blir jag sittande framför kaminen där det då brinner en brasa och då är jag slut på som artist; då har det där känslosamma liksom lagt sig till ro lite och tur är ju det.

Just därför ska jag hålla mig lite och bara säga att det här är fyra människor som idag gjorde min dag.
Inge, 94 år .., Vivan i charken - alltid så vänlig -, chauffören från Helsingborg som kom med blommor (är egentligen ansvarig för chaufförerna, men på grund av sjukdom så fick självaste chefen sätta sig i en lastbil och köra ..., mellanbarn var han) och så Carla från Portugal, men numera Helsingborg (född i Angola).

Och så Erik och Kalle och en massa andra rara människor.

Nu ska jag susa iväg till friherrinnan i hennes fina boende (vita väggar, takbjälkar och höööögt i tak!) och få en kopp kaffe.

Ajöken, sa fröken.

1 kommentar:

WalkaboutSweden sa...

Å nu blev jag också rörd (förstås).

♥ ♥ ♥