torsdag 24 mars 2011

Ett eftermiddagsfönster från Halland ..-



"Hej!

Himla kul att läsa din blogg, speciellt när det händer saker på jobbet :)

Tänkte dela med mig av mitt ena köksfönster, egentligen är det inte så fint men det får mig att må bra.

Sitter alltid i köket och pluggar när det är fint väder, hela köket blir så ljust och barnen leker på lekplatsen på andra sidan gatan.

Då kan man drömma sig bort ett tag från pluggstressen.

Anledningen till att det bara är en gardin är för att jag trodde att det var två i paketet, tji fick jag. Sen var den alldeles för lång med och symaskin äger jag inte, så det fick bli en knut.

Den lilla "asken" som står där, med två fack i, ett för "café" och ett för "the" som det står, är köpt på tinzimara. En mysig affär i halmstad, teet är tyvärr slut, det dricks allt för mycket i tentatider... Men kaffebönorna är de samma som jag la i när "asken" köptes, varken jag eller sambon dricker kaffe!

Det är lite skavt här och var och målarfärg som droppat när vi målade om här, men det gör det bara mer personligt tycker jag!

Om det är dåligt väder sätter jag mig hellre i vardagsrummet med neddragna gardiner och tända ljus och deppar...

Det var skönt att ta paus från plugget och skriva om ett fönster, första gången jag gör det i mitt liv :)

Vi ses på jobbet!

Kram Emmeline."

// Bara så ni vet .., Emmeline är 21 år och när hon i söndags kontrollerade bäst-före-datum i affären, då for hon omkring som en målriktad missil! Hon är makalöst effektiv och duktig och när hon inte helgjobbar i butiken, läser på hon på högskolan.

1 kommentar:

Emmeline sa...

.... Och här sitter jag med skolböckerna idag igen och försöker fokusera på ett arbete om kommunikation istället för att läsa bloggar och titta ut genom fönstret. Tyvärr är det lite mulet i halmstad idag, kanske i haverdal med? Fast det brukar alltid vara bättre väder där ute tycker jag...