söndag 16 oktober 2011

Frukostserveringen har öppnat ...



Och pElle är gammal och trött och har legat och sovit på en köksstol hela natten.

Meja och harry i sängkammaren, på var sin bädd.

Och sigge, som alltid vill ha enkelrum, hoppar upp på fönsterblecket och vill komma in och äta han också .., och inte räds han den där nya hunden som är här på besök .., nej, han hälsar på henne också, men allra mest stryker han sig runt harrys ben.

Själva äter vi också frukost.

Och jag tänker att detta, med många (allt är ju relativt ...) djur i huset, är rena drömmen.

9 kommentarer:

Leina sa...

Vilken skillnad mot min morgon... Hade en trött Kajsa som tittade upp på mig lite slött från filten vid fotändan på bäddsoffan. =)

Evas blogg sa...

Och här finns inte ett enda djur i sikte. Ha en fin dag med alla djuren!

mossfolk sa...

Nu har ni ju nästan ett helt zoo hemma ;) Fast jag håller med, många djur är en dröm. Och jag läääängtar till den dag det blir möjligt att skaffa vovve igen (fast är förstås väldigt glad åt de två kattdamerna som lever runt här och beter sig rätt hundlikt emellanåt)

Tankevågor sa...

Ja nog känner man igen sig här alltid. Här är antalet 3 - 1 till katterna.
Jag håller med dig....att ha många djur är drömmen. Om jag bodde här ute jämt (i skärgården) då skulle jag gärna vilja ha höns också men jag får nöja mig med att vi har det i vår skola som jag jobbar på.

Monica sa...

Hej Elisabet, det här har med din exklusiva hårvård att göra;-). Såg du skrivit om en olja och tänkte den måste jag kolla upp (har också lockar). Oljan heter Morrocanolja och det måste undersökas tänkte jag. Utvinns från arganträdet som bara växer i sydvästra Marocko mot Saharaöknen. Frukterna mognar i juli-augusti, varje frukt har endast tre kärnor, de rostas och mals till olja, det går åt många kilo frukter till en liten mängd olja som kan ätas, has på huden och i håret. Ger glans, näring och skyddar mot sprödhet utan att ge fettglans. Beskrivs redan år 1219 i egyptiska skrifter. Och detta duschade du bort;-))))), en liten flaska kan köpas av frisörer, blev intresserad. Men kanske det går lika bra med mandelolja;-)

Kesu sa...

Jag skulle cokså vilja ha många djur, men just nu räcker det med Sickan i en lägenhet. Snyggt med fyra svarta fyrtassingar :)

Säg mig, vem är Meja?

Elisabet. sa...

Till er alla: jag har varit så totalt trött och slut på (läs: ont i vänster knä!) efter jobbet, så jag har knappt suttit här vid datorn, men nu ska jag ta mig samman.

Det är UNDERBART att ha många djur omkring sig. Jag ÄLSKADE att ha höns och kycklingar, tills mården tog dem av daga ,-(
Och vi fick stora, feta råttor som sprang ut och in i hönshuset och kom ut med ägg i munnen. Så ..., nä, inga fler höns.

Kesu: Meja är till höger, harry till vänster - han är lite rangligare i kroppen ännu - ,-)

Monica: jag ska kanske köpa dom där dropparna .., men det var så svindyrt allt det andra, låååångt värre än min dyra behå från Ystadtiden .., så det vill nog till att jag sparar till glansmedlet ,-)

Bloggblad sa...

Hej
Nu har jag äntligen fått lite tid över för bloggläsande, känner mig ju nästan utanför när jag inte hinner med.

Fick scrolla ner lite och kolla - trodde först att jag missat att ni redan hade en hund förut...

Fourmum sa...

Vilket underbart liv du/ni har ;)