fredag 15 juni 2012

Jaha, där var nån från Borås och en från Uddevalla

Den som är uppmärksam ser att jag har lagt in sån här mackapär så man ser varifrån besökarna kommer.

Det var inte den verkliga anledningen; just varifrån. 

Den verkliga anledningen var att jag funderade på att ta lång bloggpaus, jag trodde helt enkelt inte att här fanns en enda besökare, förutom möjligen dom trogna som brukar kommentera.

Stationsvakt skrev en dag på sin blogg .."finns det öht nån här som läser vad jag skriver?"

Precis så kände jag också.

Nu ser jag ju i alla fall att det finns besökare, trots allt.

Ni som tittar in kan ju säga "hej", så man ser att ni lever och har hälsan ,-)


33 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Elisabeth!
Jag är nog en av de som "smygläser"! Kollar din blogg regelbundet då jag tycker mycket om ditt sätt att fundera och reflektera över saker och ting. Men är dålig på kommentarer. Önskar dig en skön sommar!//Jeanette

Kattis sa...

Du kan ju också se hur många besökare som du faktiskt har i blogger, under Utforma och sedan Statistik.

Noterade personligen att du har riktigt många läsare, då du länkade till mig! :)

Elisabet. sa...

Jeanette: t a c k !!!

Kattis: ojdå, det ska jag ta mig en titt på, jag började tro att det var fem om dagen som tittade in och jag tänkte - helt ärligt - nej, att skriva för döva öron, då kan man lika gärna skriva dagbok på papper ,-)

mossfolk sa...

Ja jisses, det är klart att här är en hel massa läsare. Vilken himla tur att du inte tog någon lång bloggpaus!

Fast jag förstår precis vad du menar. Kikar då och då på Statcounter när det känns som om ingen läser :)

Fröken Blund sa...

och jag läser ju, och är nog här varje dag...men brukar ju säga hej då och då :) Kram!!!

Elisabet. sa...

Fröken blund slår dank: jo, det gör du verkligen! Jag har haft noll koll på antalet besökare och till slut tänker man att ..., men vad är vitsen ? Ny ska jag själv kommentera!

Gunilla sa...

Jag läser varje dag, fast kommenterar inte varje gång. Ska bli bättre på det,jag lovar. Jag vet ju hur glad man blir när någon kommenterar.

Rexxie sa...

...och jag läser dig flera gånger om dagen, och skulle bli jätteledsen om du tog en bloggpaus!!!

:-)

Carina sa...

Hämtar min dagliga dos! Även om en halsböld pressat ner mig i soffan en dryg vecka så datorn hunnit bli dammig!

Elisabet. sa...

Till er alla: åå, nu känns det som om man ville ha bekräftelse bara!

Och det ville man ju ,-)

Och jag ska minsann bättra mig själv med att kommentera.
Ofta är man så trött, att man bara tittar in hos dom "gamla vanliga", det är ju skämmigt.

Jenny sa...

Hej! Sportigajenny, lever och har hälsan i behåll. Är dock ständigt trött nuförtiden, men ska självklart bättra mig på att kommentera. Men, jag kan lova att jag läser bloggen dagligen!

BTW... Heja PV & Anders, jag önskar jag hade varit pigg nog att kliva upp ur sängen och ställa mig i Kärrliden här i Kaxholmen (mellan Gränna och Huskvarna) och heja fram dem i Vätternrundan. Men, jag tänker på dem från min lägenhet, endast ett stenkast ifrån där cyklisterna kommer trampa hela natten och halva dagen imorgon!

Elisabet. sa...

sportigajenny: jag förstår dig precis ..jag är själv så himla trött när jag kommer hem på kvällarna! Och det är inte så att ni behöver känna att ååå, nu måste jag kommentera, nu ser jag ju att ja, men här finns folk som tittar in ,-)

Hade jag vetat att du bodde så nära, hade jag kanske bett att få sova på din soffa ,-)

Anonym sa...

Hej från en trött Anne i Mantorp som varit på underbara Kolmårdens djurpark hela dagen.

Jag kikar också in hos dig flera gånger om dagen bara för att du är så himla bra.

Kram.

Jenny sa...

Jag känner mej absolut inte tvingad till att kommentera!

Du hade till och med fått sova i gästrummet i en säng! =)

Nästa år är du och Harry välkomna om ni önskar.

Anonym sa...

Hej! Jag skriver en kommentar ibland, sen läser jag den, och raderar, för det verkar så storvulet. Men inte idag, din blogg är hur bra som helst. Ha det så bra. Åse

Elisabet. sa...

Anne, Åsa och Jenny: ligger i sängen och lyssnar till vinden. Pratat med PV, två timmars sömn får dom innan cyklandet tar sin början!

Cecilia N sa...

Pip. Fast så här dags borde jag också ha släckt lyset. Sista ridningen idag och städat hela veckan, men jo, jag mår bra.

Men NU ska jag sova!

Elisabet. sa...

Cecilia N: jag ska också släcka nu. Harry har helt övertagit husses sida av sängen ,-)

Anonym sa...

Hej

Ulrika sa...

Du skulle bara VÅGA pausa!

Jag öppnar 4 flikar direkt på morgonen när jag sätter mig vid datorn: 2 är min blogg (bloggen och så admindelen), Facebook och så din blogg. De är sedan igång och kollas flitigt tills jag går och lägger mig på kvällen.

:-)

ab sa...

Jag skulle också bli ledsen om du tog lång bloggpaus. Så stanna kvar!

Elisabet. sa...

Ulrika och Annika: nu känns det VERKLIGEN som om man bara vill att ni ska säga "sluta inte!", såå var det inte, men det var skönt att få säga hur det kändes.
Dessutom måste jag bättra mig själv på att kommentera, man vet ju hur roligt det är och det är ju inga avhandlingar det är frågan om ,-)

Anonym: hej på dig du!

Jessica sa...

De allra flesta dagarna kollar jag din blogg flera gånger, och det är den första jag kollar på i min lilla favoritlista.
Jag ÄLSKAR den! :)

SLUTA INTE BLOGGA!!
Du ger så mycket glädje!
:)

Margareta Lundgren sa...

Jag läser varje dag, men kommenterar ytterligt sällan. Blir varm i hjärtat av att läsa om livet i ett litet gult hus och uppskattar alla foton, särskilt av dem du tar under promenader med Harry.

Elisabet. sa...

Jessica och Margareta: nu skäms jag snart .., det var INTE menat som ett slag nu-slutar-jag-blogga-om-ni-inte-kommenterar! Jag trodde - helt ärligt - inte att där var någon som läste utom kanske sex, sju stycken!
Det började kännas helt meningslöst.

Leina sa...

Exaskt så känner jag med... Ser ju att folk läser men i tysthet... Men oj om jag tar uppehåll... Då får jag höra... Ser att jag har någon i Californien som läser min blogg... upp till fem sex gånger per dag... =D Undrar vem...

Elisabet. sa...

leina: (fint inlägg du hade om skolavslutningen!), jag har aldrig kollat den där statistiken och har jag kollat den nån gång så har den inte sagt mig ett dyft.

Nu ser jag ju att jodå, här är människor inne och läser.
Egentligen räcker det .., men att skriva och tro att knappt nån hälsar på, nej, men det känns till slut nästan meningslöst.

Fourmum sa...

Hej!! Jag läser ju varje dag:) Oj vad jag skulle sakna dig om du tog en lååång blogg paus!! Kram Anette/Fourmum

Elisabet. sa...

Fourmum: ,-)

Tack.
Jag ska aldrig mer beklaga mig.

Jessica sa...

Jag förstår precis vad du menar, jag har väldigt få som kommenterar på min blogg, men ser på statistiken att jag har besökare. Jag har oxå funderat på att påpeka detta för det känns tråkigt att få så lite feedback. Du verkar ju ha hur många besökare som helst, och det förstår jag! :)

Monet sa...

Jag har som andra din blogg som ett av mina första klickalternativ på morgonen. Din blogglista har också blivit min även om jag inte har nån sån på min blogg. Så jag går den vägen till andra bloggvänner.

Jag har haft statistik från början, eller rättare sagt Feedjit så jag ser att det finns läsare från olika håll varje dag. Exakt hur många vet jag inte och tycker inte det är så viktigt heller. Min blogg är mest till för att familj och vänner ska veta hur vi mår och vad vi gör. Sen är det JÄTTEKUL att så många som gillar Frankrike eller mitt sätt att se på saker också hälsar på.

Och, inte minst, som utvandrad svensk är det härligt att följa ett antal svenska bloggar för att se vad som händer i Sverige. Allt från vädret till vad man kollar på tv och vad som diskuteras.

Och din blogg, Elisabet, gillar jag särskilt, det vet du. Med fönsterbilder och uppmuntringslotterier och videosnuttar och allt!

Elisabet. sa...

Jag hade skrivit en lååååång kommentar, men se, den ville inte komma med! Jag gör det imorgon ! Godnatt från sängen!

Elisabet. sa...

Monet och Jessica: det finns människor som lätt läser 30-40 bloggar och mer än så på en dag, det gör inte jag .., det skulle jag aldrig hinna, men däremot läser jag nog alla i min länklista som har uppdaterat. Det är inte alltid jag kommenterar heller; ibland finns det ju som inget att kommentera och det kan jag verkligen förstå när jag hela tiden lägger in bilder av havet osv; man kan ju inte hela tiden säga "ååå, så vackert!"
Och har sjutton andra kommenterat hos någon och jag tycker likadant, då känner jag mig som en papegoja om jag upprepar alltsammans ,-)
Det bästa med bloggeriet är förstås att detta att få ta del av andra människors tankar .., ja, att få följa med i andra människors vardag, helt enkelt!
Att läsa om miljonärer i Hollywood intresserar mig inte det minsta, men däremot tycker jag att det är himla roligt att få ta del av livet på en turistbyrå i Gränna .., på en förskola i Örebro ., på en resebyrå i Luleå, på Ica i Västerås .., ja, allt det vanliga .., och så förstås ni som inte längre bor i Sverige och därför har andra erfarenheter.

Den första jag tittar in till är Ulrika i Västmanland.
Hon var nog den allra första, förutom Leina (som tvingades ...) som tittade in på min gamla blogg och så Bloggblad och Rexxie som dök upp tidigt.
Inspirerad att börja blev jag av Stationsvakt, som jag tycker är en av dom allra mest finurligaste bloggarna.

Här sitter jag och väntar på att Anders och PV ska komma hem .., lika så gott att ta sig en rundtur bland bloggvännerna och se vad ni har för er ,-)

So long!