fredag 15 juni 2012


Också en insikt ....

Jag säger som mamma ...

"Men det är ju bara på lek, Eliza!"

Ja, då när Sverige förlorade någon viktig match.

(Oftast mot Sovjet .., då var det hockey).

Och hade hon varit i livet nu, hade hon säkert tillagt: "och tänk, så roligt för dom engelska spelarnas föräldrar, nu är dom nog glada!"

7 kommentarer:

SoF sa...

Tror jag börjar bli som din mamma...förluster tas med jämnmod numera.
- Å tänk så roligt för engelsmännen. ;)

Natti natti!

Anonym sa...

Jag gillar verkligen inte när Sverige och England spelar mot varandra. Vill helst att det blir oavgjort. :)

Lillan i Cornwall

Elisabet. sa...

SoF och Lillan i Cornwall: ja, jag tar det också med jämnmod. Man kan ju tänka på Syrien ....

Turtlan sa...

Så länge jag kunde titta lite på matchen här på jobbet så gick det bra för Sverige. Men när jag "vände ryggen till" tv:n ja då gjorde England mål....

Leina sa...

Din mor var en mycket klok kvinna... Kollegan E hade problem... Skulle han hejja på Sv eller Eng??? Ville hejja på Sv MEN hans favorit lag alla gånger Manchester U hade väldigt många spelare med i Engelska landslaget... En del skapar sig problem... =D

Dinah sa...

Jag förstår öht inte hur man kan ägna så mycket kraft och energi och sån skit som fotboll. Och jag tycker ärligt talat att det var roligt att Sverige förlorade (hade nån ärligt väntat sig nåt annat) jag blir rätt mätt på allt snack innan om hur vi ska vinna med si eller så mycket. Och så glada spelbolagen ska vara som bara får in pengar och inga behöver betala ut.

Elisabet. sa...

Nej det kan man tycka är banalt, men jag tycker likafullt. att det är himla kul! Och jag ska säga dig en sak, att jag har verkligen inte haft många som spelat på att just Sverige ska vinna. Och jag höll verkligen på Sverige.