lördag 15 november 2008

Och så ...



... ringer det på dörren och där står min äldstasyster som bor på landet utanför Hörby och hur roligt som helst är det och vi dricker glögg och äter pepparkakor och så får hon titta i Kefalonia-albumet (som ska bli Emmas julklapp ...) och vi pratar om detta .., och bestämmer oss för att åka till Köpenhamn och ta oss en titt.

När jag var yngre satt jag ofta på ryamattan hemma i Malå och bläddrade i mammas sjuksköterskeböcker .., stora, tjocka böcker med utvikbara anatomibilder och hjälp, vad detta fascinerade mig!

"Ja, sånt vill jag då inte se ...!" säger pensionatsvärden, som i det avseendet är lite mer blödig.

4 kommentarer:

Jom Manilat sa...

Jag håller med pv. Jag vill inte se knäoperationer på Tv. Det vill dock min k. hustru.

Turtlan sa...

Trots mitt yrke så vill jag inte se sånt heller. Huvva nej... för läbbigt.

Jag var i en annan världsstad för något år sedan och vi gick förbi där man kunde se samma utställning som den i Köpenhamn...men jag sa nej!

Men Ni kanske inte är så "blödiga" som jag :-))

Elisabet. sa...

När jag någon gång är på besök på vårdcentralen, står jag alltid och tittar på anatomiplanscher som sitter på undersökningsrumsväggen.

Mest är det ju örat i genomskärning .., eller nåt knä eller nåt sånt .., - hur intressant är det -? men detta är ju HELA kroppen!

Jag har alltid undrat hur vi människor verkligen ser ut på insidan! Nu ska jag verkligen lära mig!

Mildamakter sa...

Jag håller helhjärtat med PV.

Jag är pinsamt äckelmagad och skulle aldrig i livet få för mig att frivilligt titta på nåt sådant...*ryyyser*
Jag var dum nog att titta på en film på nätet som visade hur min operation skulle gå till...och om man säger som så, så kommer jag aldrig mer att äta fläskkorv...*flinar*