måndag 26 januari 2009

Guldstund på jobbet ..



Idag på jobbet bjöd Helene på världens godaste tårta!

Tänk er en pavlova-botten ... (ni vet, maräng ...) som är upppblandad med choklad .. man anade små bitar av hel choklad .., och allt detta gräddat i långpanna (dubbel sats).

Ovanpå detta hade hon vispad grädde .., samt drivor med färska bär .., det var jordgubbar, blåbär, fikon, sharonfrukt ., druvor .., granatäpplefrön .., kivi kanske .., ja, det var inte klokt så gott det var!

Så snart madame Ivarsson mailar receptet, ska jag lägga ut det.

Och det blev en sån bra dag.

När jag skulle göra tidningsreturerna i morse, då hade någon vänlig själ förberett så det var i princip bara att skriva in och bunta.

Det visade sig att det var Maria Hansson som hade haft kvällskassapasset; det var hon som hade varit så rar!

Tänk, vad sånt betyder!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj, hade jag haft det jobbet tror jag att jag skulle rulla ut genom ingången, efter alla läckerbitar som vankas i personalrummet!

Elisabet. sa...

Marskatten: det är precis vad man gör!
Och tänk att ALLTID ha mat framför ögonen .., när man är superhungrig och ska hem .., då kommer det ena läckrare än det tredje rullande på bandet .,. ljumma spjäll .., mozarellaostar .., allt"

Tankevågor sa...

Oj jag måste läsa om vad du skrev för efter beskrivningen på tårtan tappade jag alldeles kontakten med texten! Jag bara drömde mig iväg till en sån där tårtbit1!! Vad det lät gott! :-)