tisdag 17 februari 2009

Upphittat ...







8 kommentarer:

Bloggblad sa...

Dom är så charmiga, de små lapparna du hittar. Jag tycker ju inte att det är nån sport med lappar, så det lär inte bli många av mina upphittade...

Har scrollat och läst ifatt - skulle behöva ta tjänstledigt för att hinna med alla aktiva bloggarkompisar...

JULIEK sa...

Tjihi...vet du...jag glømmer ofta mina listor i affæren : )

Sven Teglund sa...

Bra idé att samla dessa listor. En slags etnologisk forskning i nutiden. Det finns en forskare, Billy Ehn, som undersökt vad folk tänker på när dom står i kön på affären. Mycket intressant!

Elisabet. sa...

Bloggblad: du anar inte hur många lappar som man hittar .., och jag blir så förtvivlad var gång jag ser hur kunden behåller lappen ..-((

julie k: det gör många andra också .., eller lämnar dom helt enkelt.

Sven: hur intressant som helst är det!

Anonym sa...

Toapapper till mor, gulligt :)

Kesu sa...

Haha! Och jag gillade "Mer?" längst ner på en av listorna. Observera frågetecknet. På mina listor står det "Middag?". Det betyder inte att jag undrar OM vi ska ha middag utan VAD vi ska äta.

Elisabet. sa...

Jenny: ja, nån är omtänksam ..-)

Kesu: det gjorde jag med .., hon satt nog och funderade på vad som skulle lagas till middag ..., kanske?

Kesu sa...

Hihi! Säkert!

Jag älskar lappar som kastats ner i en hast. Ibland har jag t o m svårt att skiljas från mina egna. Men det går ju bara inte att spara alla. Hade man barit en känd person skulle man väl lämnat något åt ens levnadstecknare, men så är inte fallet. Läste att Bang sparade ALLT - kvitton, kom ihåg-lappar, listor - och lämnade till Kvinnohistoriska instutitionen vid Göteborgs universitet. Tror inte de blir lika imponerade om jag donerar mina listor ;)