lördag 16 mars 2013

Och här är vinnarna ....!


Först åker vi och hälsar på den nyopererade Sonja som ligger på Halmstad sjukhus, ja, på åttonde våningen och innan man går in på avdelningen, är detta utsikten. 

Sonja är trött och slut på .., hon har blåmärken på armarna efter kämpigt letande efter artärer och dom är tre på salen; kvinnan på Sonjas högra sida är inte på plats, där ligger bara en laptop på sängen .., men till vänster om Sonja sitter en kvinna och ojar sig nåt hemskt .., åååå, så ont hon har! 

Det visar sig att hon har njurstenar som täpper till och jag har nog aldrig hört en människa kvida så till den milda grad! 

I  bara några minuter blir vi kvar .., den igår opererade Sonja är så förfärligt trött och kämpar med att äta soppa .., så vi lämnar bara en bukett anemoner som vi satt i fin vas och sen åker vi till Gösta och får kaffe och lite fikabröd och då passar vi även på att ha dragning i lotteriet.



Grattis, grattis till er som vann!

Idag var det hemliga priser ..., jag postar dem i morgon!

6 kommentarer:

Monet sa...

Åtminstone jag ser inte mer än åtta sekunder som man hör bara att Sonja ligger på sjukhus och inte vem som vann! Filmsnutten rusar iväg fort som katten och sen är det stopp.

Någon mer än jag som råkat ut för samma sak? Spänningen är ju olidlig förstår du Elisabet, det är klart man vill veta vem som är vinnare den här gången!!

Rexxie sa...

Funkar med videon hos mig i alla fall!

Elisabet. sa...

Monet: jag väntar med att avslöja resultatet offentligt, iaf ett tag. Mailar dig i stället ,-)

Evas blogg sa...

Funkar bra här. Grattis till vinnarna! Och vilka fina påsklådor.

Ruta Ett sa...

Jag ser filmen alldeles utmärkt!
För ett kort ögonblick tyckte jag att du sa att PV var en vinst :-). men så roligt skulle vi inte ha nä. :-)
Grattis till vinnarna!!

Eva i Tyresö sa...

Nä PV får du inte lptta ut!!!!