söndag 17 mars 2013

Så här blev det ...


Förstapriset i gårdagens Uppmuntringslotteri, det gick till vännen Agnetha i Skellftehamn.
Till henne kommer den här fina hönan eller tuppen - förpackningarna är gratis och finns nog i alla butiker som har postservice - och innehållet är hemligt .., det är lite olika innehåll i de två paketen.

Agnetha (läkarsekreterare och gladlynt Tvilling) berättade om glädjen i att träffa barnbarnen som bor lite söderut, i Umeå.

Tack för att du var med, Agnetha!


Tröstpriset (kycklingförpackningen med innehåll) gick till självaste pensionatsvärden!

Eftersom han är en godisgris utan dess like .., så passade en påse påskägg som hand i handske åt honom och såklart var det Vasaloppet som hade värmt hans hjärta ..., kanske allra mest att han inte blev såååå långt efter AP:s Micke ("men han startade ju i två startgrupper bakom dig", säger jag ..., och då mumlar pv och säger .., "ja, ja, det tar lite längre tid i backen, men ändå, han är ju femton år yngre!").

Nu på morgonen öppnades anmälningsgrejset till nästa års Vasalopp och efter tjugo minuter var det tydligen fullbokat, men pv hann ..., och Team Taurus tycks ska få åka nästa år också.

Tack till dig också, pv!
Och tack till herr Notarius Publicus - Gösta -.

Igår var Sonja så slut på .., så slut på, men här var hon pigg och glad.

Efter besöket hos Sonja som ligger på kirurgen, så svängde vi förbi Gösta och drack lite kaffe och fick höra om hans tid som ägare till Sunnebo Kiosk & Cafeteria i Ljungby och om hur det gick till att redovisa tipset - ja, när inte datorn var introducerad - och vilket arbete det var ..., och hur pv varje torsdag cyklade direkt till Gösta efter jobbet och hjälpte honom att redovisa alla kupongerna .., vilket tog ett par timmar och allt skulle förstås stämma på öret

Så var det.



Inga kommentarer: