tisdag 1 juni 2010

Göromål en tisdagkväll ....

Sekatörklippande av spretig humle ..., och knips-knips så åker en bit av vinrankan .... och knips-knips så får pensionatet en underbar bukett med syréner på bordet!

Från den inglasade altanen som så småningom ska bli ett vanligt rum, hörs hammarslag.

Intill mig ett glas martini.

Och nej, det bekymrar mig inte alls.

Tisdagkväll är för mig vad fredagkvällar är för andra människor.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Att jag bestämmer själv när jag ska unna mig, till exempel en tisdagskväll, tycker jag bara förstärker den sköna känslan./Frida

Elisabet. sa...

Frida: egentligen behöver man inte förklara sig heller .., men det finns ju människor som upprörs över att man tar ett glas vin mitt i veckan. Eller än värre ett glas Martini.
Sånt bryr jag mig inte ett skvatt i.

Är man dessutom bara ledig varannan helg, så blir den lediga dagen mitt i veckan, som en guldstjärnedag .-)

missis p sa...

ja du. håller helt o hållet med. Jag kan ta ett eller två glas vin en måndag o tisdag o onsdag kvittar vilken dag det är. det är bara vi svenskar som här en annorlunda syn på alkoholintaget. Vi har ju bott utomlads några år och där är det en helt annan syn på det. t o m elitidrottare efter träning får in 1 back öl. det är ni värda killar- bra tränat idag. o jag älskar mitt rödvin o bryr mej heller inte ett dugg om det snackas o tycks både det ena o det andra. så mycket vi jobbar så unnar jag mej detta glas när jag vill!!

Monica sa...

Så skönt att komma fram en tisdagskväll till landet Halland med alla dofter och blommor, det är det härliga med trädgård, kommer vi fram hur sent som helst till stugan så går jag en vända med ficklampa om det behövs:-) och knipsar av en bukett.