tisdag 3 juli 2012

Överraskningsbesök ...!


Nerifrån och medsols: en Stenbock och lillasyster med silverring, därefter ett mellanbarn och Jungfru med plåster på tummen. en Fisk och endabarn ("vilket vit hand jag har!" utbrister Fisken) och så en Vädur och lillasyster med vackert blåmålade naglar. 
Två bär armbandsur, två bär aldrig dylika.

Jag står i rummet och fönstret är öppet och så hör jag pv prata lite med någon där ute och jag går fram till fönstret och tittar ut lite förstrött .., och det tar bara någon hundradels sekund - ja, det går som ström genom hjärnan - så vet jag vem det är och jag glömmer inte att jag går omkring i en sarong från Thailand och en blus bara, inte ett dugg bekymrar det mig .., och jag nästan springer ut och blir alldeles varm i hjärtat - för där ute står ingen mindre än den här madamen och hennes man!

Åååå, vilken varm kram det blir!

Dom är på väg till Malmö till sin son och nu tänkte dom bara .., för det har jag ju sagt .., "har ni vägarna förbi så ..." och tänk, dom tog mig på orden!

Så  u n d e r b a r t   roligt är det och det känns precis som att träffa gamla bekanta och SoF är lika varm och go som jag hade föreställt mig och maken är rar och fin och vi dricker kaffe och äter gifflar (någon äter LCHF-macka med ägg) och det blir prat om allt möjligt och SoF säger att hon kände igen sig efter att ha sett alla bilder och titta, där är ju pv:s segelbåt och Eckes lilla hus och harry förstås (som viftar glatt på svansen) och det blir prat om demens och fotograferande, men mest kanske om bloggvänsglädjen!

Och innan dom ger sig av - det blir ett kort besök -, så åker vänsterhänderna fram!

Jag säger bara en sak:  t a c k   snälla som kom !!!!

5 kommentarer:

Cecilia N sa...

Fast det var synnerligen medsols ...

Elisabet. sa...

Cecilia N: helt rätt! ,-))

STORARTAT! sa...

Bloggvänsglädje - ett fantastiskt bra ord!

SoF sa...

Nu har vi kommit fram...

Å i många mil efter besöket är hjärtat helt översvämmat av lycka.
Ömsom leende och ömsom gråtmild.

Gråt och skratt så nära varandra - tacksamhet över gästfriheten och mötet, över närheten till havet, harry och pv (som tålmodigt får ta emot bloggare från när och fjärran). ;)
All denna värme...

Tusen tacksamma hälsningar från B & T!! :)

Löv you!

Evas blogg sa...

Underbart med bloggvänner!