måndag 29 oktober 2012

DBIV .....

När hösten kommer och med den mörkret, är det som om glädjen för många av oss, tar lite paus.

Många av bloggvännerna berättar - men kanske inte offentligt - om hur svårt det kan kännas .., det är sjukdomar, arbetslöshet, barn eller barnbarn som har det svårt .., allt sånt.

Och i Luleå blir B & B påkörda av en bil (man kan också säga: det bästa var ju att dom inte blev ihjälkörda!) .., Rexxie väntar på besked från sin lungröntgen (men han har fixat att sluta att röka .., det är nåt att fira!) .., min svåger i Australien har just börjat strålas, hemma i Malå hände den där förfärliga olyckan då en bil kom farande rakt in bland ett sällskap som varit och köpt godis ..., Eva i Tyresö ska opereras idag .., den i mina ögon så sympatiske Göran Stangertz finns inte längre ..., i USA väntar man oroligt på orkanen Sandy ..., ja, men är det då alls möjligt att skriva om det bästa som hände förra veckan ...?

Kanske?

Alltså: om ni hittade ett litet ögonblick av glädje under veckan som gick och vill dela med er av den, så är ni mer än välkomna att göra det.

Mejla i så fall dina rader till bisse151@gmail.com

Min egen glädje kan jag ta på en gång: det var den lilla blåmesen som åt frön direkt ur min hand.



Filmen togs innan det där magiska hände ..., efter att ha filmat ett bra tag, stoppade jag kameran i anoraksfickan, fyllde min vänstra hand med lite frö och så ..., efter en stunds t v e k a n .., kom den lille blåmesen och norpade sig lite mat.

Mer behövs inte för mig.


1 kommentar:

Anonym sa...

Det bästa i veckan var helgen när hela familjen hjälpte Kajsa och Martin att flytta ut till gården och att åka iväg och titta på foderhäst tillsammans med Kajsa. Avslutningen på söndagen när svärsonen stod i mörker och kyla och grillade karrékotletter åt oss som vi sedan åt vid en provisorisk matplats i lilla familjens sovrum (enda rummet som var någorlunda uppvärmt...) var perfekt!

Hedgrenskan