söndag 21 juli 2013

Det bästa för annannan i Portugal ...


Mitt bästa i en ganska ljummen (vilket i och för sig var underbart!) vecka var att vi på söndagen fick upp ett antal ting på väggarna. Det är mitt mål för den här sommaren att faktiskt få riktig ordning och reda överallt och att inte längre ha tavlor stående på möbler osv. Vi har bott här sedan december 2010...

Jag blev särskilt nöjd med den här planschen. Det var ett infall att jag kunde ha den högt upp över en bokhylla. Men genast jag fick upp den insåg jag att det var ännu rättare än jag alls hade tänkt. För det här visar ju utsikten ut över trädtopparna (från den skulptur i Kivik Art Centre som författaren och musikern som bor granne vill ha bort).

Jag gillade skarpt att besöka den och gillar skarpt att titta upp på den när jag sitter vid min dator!

//Elisabet säger: och särskilt bra var det ju att du fick det gjort, ja, jag tänker på titeln på boken där till vänster ...., det stämde ju bra det.

2 kommentarer:

annannan sa...

Jo du, där satte du allt fingret på det.

Den där boken, liksom Pomodoro-metoden finns i mitt bibliotek. Men de GÖR inte saker.

Det är liksom alla förvaringslådorna som jag har införskaffat eftersom jag vet att nyckeln till god ordning är god förvaring. Men de bara står där i källaren och inte ordnar prylarna upp sig för det.

Jag vet inte jag. Kan man reklamera?

Cecilia N sa...

Reklamera? Absolut!

Problemet med förvaringslådor är att man stoppar saker i dem. Sen kommer det nya saker som inte får plats.

Och somliga av alla de där sakerna borde inte alls förvaras ...

Problemet med saker är att man måste (borde) hålla på och bestämma sig om dem.