måndag 8 september 2014

Telias support ....

Ännu inget internet och ingen tv heller. Grannarna uppmanar oss att byta leverantör, ja, fy ..., helt utanför samhället känner man sig!   

Rekommendationer, någon?
Någon pålitlig leverantör? undrar uppgiven madame  i landet Halland. 


8 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Jag säger ba' .... Mobilt! Lap top!

Men Telia. Ojämförligt bäst.

;-)

Ulrika sa...

Mm, håller med Bert: Telia är, tyvärr, bäst...

Men dåligt att ni får vänta så länge. Be att få gratis mobilt bredband så länge! Tycker man de kan bjuda på. Det har vi just nu, i väntan på att det fasta kommer igång.

Monet sa...

Vi har under Sverigebesöket nu i två månader haft Telias mobila bredband. B har laptop, jag har Ipad. Det har fungerat ypperligt och trots att jag då och då "trillat ur" med Ipaden har jag fått fantastisk support av superduktiga killar. Inga väntetider och proffsiga råd och lotsning kring tekniska frågor.

Vi hade jätteproblem med våra modem under skärgårdstiden, de slogs också ut av åskväder. Men Telia mobil funkar superbra, inget av det "gamla" Telia så som du beskriver det har vi känt av nu under de senaste sex åren. Hoppas det löser sig men lite bra är det allt att vänja sig av med denna ständiga uppkoppling till allt. Märker jag nu när vi inte alltid har internettillgång när vi kör. Nyttigt att leva mera i nuet och inte ständigt kolla mail, fb, quiz, wf, Instagram och allt vad man dumt håller på med.

Ruta Ett sa...

Vi hade länge Bredbandsbolaget och det funkade utmärkt. Sedan drogs Telias fiber in i huset och därför övergick vi till Telia. Men det var svårt att få support dvs Kundtjänst var väldigt trevliga, men det var mycket prat och lite verkstad. Mycket tröttsamt!

Turtlan sa...

Jag har kört med Bredbandsbolaget i många år. Det var de som la in fiber här i huset tillsammans med hyresvärden. Sen något år tillbaka kan man välja fritt med jag körde på med Bredbandsbolaget ändå.

Men så är det ju skillnad på vad man kan ha utifrån var man bor. Kanske inte finns någon fiber till Gula huset så då minskar nog valen.

Jag tror annars ganska ok om Telia och jag tror inte alltid på att välja det billigaste. Kvalité och service är också viktigt. Problemet nu är väl att deras kapacitet inte hänger med när åskan slog ner på mängder av ställen.

Antar att de kompenserar dig med avgiftsfritt extra länge + något mer! Det är god ton!

Båthuspernilla sa...

Telia bruka ge en möjlighet att hämta ut (i teluabutik) ett modem för mobilsurf och gratis surfpott om man ber om det i situationer som er.

gunnar i vaplan sa...

Telia, utan tvekan...!

Anonym sa...

Det ska vara trådlöst och det ska vara Telia. Säger i alla fall min sambo. Har haft Glocalnet tidigare, men när man nära nog gick upp i limningen varje gång man satte sig vid datorn, så fick det vara nog. Det blev lite dyrare, men man slapp det annalkande raseriutbrottet. :-)