torsdag 26 november 2015

Det bästa för Lena i Gävle ...

Hej på er därnere i Halland, det var ett tag sedan jag skickade in ett glädjeämne, fast det finns så mycket att glädja sig åt. 
En riktig höjdare var det i förra vecka när en väninna och jag var till Ulriksdals slottsträdgård, som ligger utanför Stockholm, vilken färgprakt, de driver upp amaryllisar av alla de slag, julstjärnor i olika färger, cyklamen m.m.
Det var olika arrangemang i olika färgteman, så fantastiskt, sen det senaste i julpynt, fjädrar är tydligen inne nu och mycket naturmaterial och glitter förstås. Kul att titta på men jag nöjer mig med det vi redan har i jullådorna, det är viktigt för mig med traditioner.

Önskar er alla en trevlig advent!
Hälsn. Lena i Gävle

// Elisabet skriver: nu hade du tur rara Lena, för om några timmar är det dragning i lotteriet, då kommer nämligen pv cyklande hem från jobbet! Roligt att du är med! Och den som vill bli inspirerad när det gäller det som är grönt och skönt, ja, då rekommenderar jag verkligen monablomm på Instagram; hon tar ljuvliga bilder därifrån och så får man ju förstås träffa den härliga katten Giggs!

Inga kommentarer: