tisdag 7 juni 2016

Efteråt ...


Efter den förra veckans befinna-sig-som-i-en-centrifug på jobbet, så blev gårdagen till ett himmelrike. Kanske hade många av sommarhusgästerna vänt hemåt igen och dessutom var vi en extra i kassan, så nu hann vi med så mycket!

Den som var extra, var Cornelia.
Hon är ett mirakel; hela tiden ser hon ut som om hon just fått besked att hon vunnit 1 miljon på Lotto, ja, när hon får en kund i kassan .., så glad är hon och skiner som solen! 
Jo, minsann .., Cornelia blir en fin tillgång i butiken i sommar!

Och vi hann med datumkoll .., frontning av värsta hyllan (hudkrämer och annat som ramlar omkull .., rör du en rad, så dråsar nästa!), varupåfyllning, städning av kassan, ja, det var bara så ljuvligt!

Efteråt cyklade jag hemåt, men stannade till i Steninge, där pv mötte upp från andra hållet.
I bilen satt hundarna (Nelly låg förstås och sov) och eftersom det är hundförbud på stranden sommartid, så blev det bara pv och jag själv som gick ut på piren.

Så här såg det ut när man tittade mot söder.


Det var underbart varmt i vattnet, nästan som när man är utomlands och badar!
Pv blev kvar på piren och mobilpratade backträning med en hästglad madame som nästa år i mars ska åka Öppet Spår. Själv simmade jag omkring i havet.

Redan på förhand vet jag att detta att vinkla högerbenet, som man gör vid bröstsim ., ja, det genererar rejäl värk i timmar efteråt - inte så mycket i själva knäet som hela nedredelen och mot foten -.
Nåja, det kan inte hjälpas .., att sluta bada och simma tänker jag aldrig göra, då ligger jag vaken ett par timmar och har ont, det spelar ingen roll.

Och nu är det tisdag.
Vi har stopp i toaavloppet, ja, men oj, så underbart och jag försöker få nån som kan ta mina sista timmar på jobbet, så kan jag bistå pv när och om han behöver gräva sig ner för att kolla vad som felas? Förra gången hade han ett grovt rep runt benen och så stod jag höll emot, medan han dinglade ner mot hålet .., aningen kusligt var det.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men lilla vän, vad jag kan se är utsikten mot norr. Lite trött var du allt

Friherrinnan

Anonym sa...

Nu ser jag det är jag som är lite trött . Solen speglar ju sig. Riktigt vackert.

Friherrinnan

Elisabet. sa...

Friherrinnan: nej, det är visst mot söder, jag är på väg mot stranden från piren och riktar kameran till höger, mot Skepparstugan 😉.