måndag 26 september 2016

Nära, nära ...


Efter promenad ute i vackert höstväder (men åååå, så torrt det är!), blir det storröjning på altanen och lite runt om på gården. Och badrummet städas rejält; ja, vore det inte för att det är en omöjlighet, skulle man kunna gissa på p-menstruella svallvågor. Jag var nog inte den enda kvinnan som översköljdes av våldsam energi dagarna innan det skulle bära till.

Nu känns det bra att åka till jobbet.
Hundarna är nöjda och sover gott .., jag hör nellys snarkningar hit där jag sitter .., ett fönster är öppet och gardinen fladdrar lite i vinden ..,  någon är i gång med en motorsåg.

Och det är måndag.
Ny vecka.
På onsdag - som är min lediga dag - tänker jag gå på bio och till helgen stundar ledighet.
Jo, men det känns bra.

Natten mot imorgon är det annat på agendan; debatt mellan Donald Trump och Hillary Clinton.
En debatt där dom får sköta sig helt själva - inga medhjälpare - och jag har god lust att stiga upp vi tretiden och följa det hela. Ingen av dem är några större favoriter hos mig, men något värre än att få herr Trump som president, ja, det kan jag knappt tänka mig! (Med H.C skulle jag i alla fall inte vara det minsta orolig).

Ajöken, sa fröken.


3 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Som någon sa:
Dear americans. This is not an election. It is an intelligence test.
And it aint looking good.

Tony sa...

Jag har också lust att kolla på debatten.

mossfolk sa...

Jag är väl förmodligen vaken under i alla fall en dl av debatten, men misstänker att den mest kommer att göra mig arg eller i alla fall ganska upprörd. För mig är det fullständigt obegripligt att herr Trump står där. Det blir nog lagom med ett sammandrag på Nyhetsmorgon i morgon... (fast det är tveksamt om jag kan låta bli att titta när jag ändå sitter framför teven...)